Ekstra Bladet

JEG VED SGU AERLIG TALT IKKE OM JEG TAGER EN SAESON MERE

Martin Jensen har endnu ikke besluttet, om han sidder i dommerstol­en i ’X Factor’ naeste år

- NANNA BAY MADSEN MATHILDE T. CHRISTENSE­N nbm@eb.dk; mtc@eb.dk

Martin Jensen har i år haft debut i dommerstol­en i ’X Factor’, og det har vaeret en blandet landhandel for den kendte dj, der som den eneste dommer har måttet sige farvel til alle sine deltagere forud for finalen.

Det er derfor langtfra sikkert, at vi kommer til at se ham i samme stol, når ’X Factor’ løber over skaermen i 2022.

Gider man stille op i et program, hvor man får dødstrusle­r

Martin Jensen har tidligere ikke lagt skjul på, at coronapand­emien gav ham et uforudset hul i kalenderen, da han ikke kunne komme ud at spille som planlagt, men når verden igen åbner, ser det måske anderledes ud.

– Jeg ved sgu aerlig talt ikke, om jeg tager en saeson mere, siger han og fortsaette­r:

– Der er forhåbentl­ig en verden, der åbner op om lidt, og det har betydning, for jeg har ikke vaeret på tour i halvandet år, og det er klart, at der skal penge ind for at drive og holde en forretning kørende.

– Så du har i høj grad sagt ja til ’X Factor’ på grund af pengene?

– Ja. Det vil jeg ikke laegge skjul på. Derfor ved jeg heller ikke, om jeg tager et år mere.

– Det kan jeg ikke svare på lige nu. Jeg er ikke afvisende, men jeg er heller ikke definitivt på.

Selvom Martin Jensen ikke laegger skjul på, at han sagde ja til at vaere en del af 'X Factor' for pengenes skyld, understreg­er han, at han også har laert meget ved at sidde ved dommerbord­et.

– Det har vaeret ekstremt laererigt og livsbekrae­ftende at arbejde med mennesker, der gerne vil så meget. Jeg har fået venskaber med mennesker, jeg ikke havde troet, jeg skulle opleve, siger han og fortsaette­r:

– Men der skal man selvfølgel­ig også huske på, at det er glasur på lagkagen, for det har også bidt fra sig at vaere del af ’X Factor’.

Her henviser Martin Jensen isaer til mange af de hadske beskeder, som en lang raekke af deltagerne – men også han selv har modtaget.

– Gider man stille op i et program, hvor man svines til og får dødstrusle­r, når man kan lave sit reelle arbejde, som er en fest? Det er noget af det, der går igennem mit hoved. Jeg er splittet lige nu. Det har vaeret en lang saeson, så jeg skal simpelthen taenke over det.

– Hvad med det videre samarbejde med dine deltagere Dan, Vilson og Hiba?

– Det må tiden vise. Jeg har haft Hiba og Vilson hjemme, men jeg kan godt maerke, at jeg også er ved at vaere traet af at have mit private hjem fuld af mennesker hele tiden. Jeg har brug for at vaere mig selv lidt, understreg­er han.

Der skal penge ind for at drive en forretning

 ?? FOTO: MARTIN SYLVEST/RITZAU SCANPIX ?? Fredag aften måtte den nye dommer i klassen, dj Martin Jensen, sige farvel til sin sidste deltager, da Dan Laursen trak det korteste strå og blev stemt hjem.
FOTO: MARTIN SYLVEST/RITZAU SCANPIX Fredag aften måtte den nye dommer i klassen, dj Martin Jensen, sige farvel til sin sidste deltager, da Dan Laursen trak det korteste strå og blev stemt hjem.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark