Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at hvis Grønland vil vaere sig selv, skal landet også vaere det. Efter valget til Inatsisart­ut (Landstinge­t) kan vi se stemningen for selvstaend­ighed, og er der flertal herfor, bør Danmark straks gå i gang med løsrivelse­n. Vi skal ikke vaere en kolonimagt, som det bliver opfattet af nogle i Grønland, og der skal ikke traekkes langhalm på løsrivelse­n. Eneste forbehold må dog vaere, at Grønland ikke lader sig opkøbe af USA, Kina eller Rusland.

Kim Hansen

Herlev

at man som minimum bør udskyde genåbninge­n af skolerne for 5.-8. klasse. I det hele taget er vi nu så taet på eksamensti­d og skoleårets afslutning, at det ikke giver mening at starte skolerne op nogen steder overhovede­t – måske lige bortset fra afgangskla­sserne, som snart skal til eksamen. Det er meget bedre at vente til naeste skoleår, hvor mange flere er vaccinered­e.

Henrik Schaufuss Hostrups Have 24 Frederiksb­erg

at det altid har undret mig, at Grønland har to mandater i Folketinge­t, så de er med til at bestemme skatter og så videre, men Danmark har ingen repraesent­anter i Landstinge­t. Jeg håber, at Grønland vaelger selvstaend­ighed – både for landets egen skyld, men også for, at vi kan spare mange milliarder kroner om året.

Knud Verner Westh Store Søstraede 9 Rønne

at det er at saette barren alt for højt, når laeserbrev­sskribent Else Skovløber under overskrift­en ’Stop polsk abort-turisme’ drømmer om at få Isabella Arendt (Kristendem­okraterne) og Morten Messerschm­idt (Dansk Folkeparti) til at danne et politisk faellesska­b under navnet Kristendem­okratisk Folkeparti. I sit indlaeg gør Else Skovløber en stor indsats for Kristendem­okraterne, men det er på bekostning af kvinders ret til at bestemme over egen krop. Og den skal vi ikke fratage dem.

Visti Vester Solrød Strand

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark