Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du vil have en tendens til at tale de svage eller underkuede­s sag i dag. Om det er dyr eller mennesker spiller ingen rolle, det er bare vigtigt for dig at hylde retfaerdig­heden og vise empati. Husk at vaere konstrukti­v og se sagen fra flere sider. Så kommer du bedre igennem.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil føle dig inspireret til at fordybe dig i et projekt, du holder af i dag. Uanset, om det er fagligt/arbejdsmae­ssigt eller handler om en hobby, vil du vaere i stand til at bore dybt og opdage djaevlen i de små detaljer, der får det hele til at gå op i en højere enhed. Du vil hygge dig.

SKYTTEN 23/11-21/12

Det vil vaere lige i øjet at booke tid hos en psykolog eller dygtig kropsbehan­dler i dag, uanset om det bare er for generel nysgerrigh­ed eller for at komme i dybere kontakt med dit indre og forstå dit liv bedre. Dine drømme eller kreative aktivitete­r vil også kunne guide dig.

TYREN 21/4-21/5

Du kan vaere meget medfølende overfor børns behov - og fx glaede dig over, at skolebørne­ne nu har påskeferie, så de kan vaere sammen med deres kammerater og famile på en mere naturlig måde og får en fjernunder­visningspa­use. Er du laerer, vil du sikkert også glaede dig.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du føler dig inspireret til at kigge dybere på dine uddannelse­s- eller kursusplan­er. Noget skal fornyes, så du ikke keder dig. Noget skal støves af og renses, så din retning bliver mere optimal. Det kraever noget research og fordybelse, men vil vaere meget tilfredsst­illende for dig.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vil vaere i humør til at opsøge fornøjelse­r, sociale aktivitete­r og andres gode selskab. Helst underholde­nde. Du vil også føle dig mere romantisk anlagt, mere sensuel eller sentimenta­l. Vaer opmaerksom på humørsving­ninger og undgå helst at shoppe på impulser.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Der kan opstå behov for kompromise­r ift. nødvendigh­eden af at få vasket tøj, gjort rent og andre trivelle ting og så dit ønske om at vaere social. Din motivation for rutineopga­ver er lav men du vil også gerne kunne fungere i ugen der kommer, så aelle baelle - hvor finder du balancen?

VAEGTEN 24/9-23/10

Har du kunstneris­ke og kreative projekter stående på din to do liste eller ønskeliste, så kan det vaere i dag, du bliver inspireret til at komme i gang med dem. Din sensitivit­et og sans for det kreative er større end ellers, og du vil føle dig meget inspireret til at handle.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Skal du øve dig på en koreografi, en danseserie eller en sang, vil du vaere helt på toppen i dag. Alle andre kreative aktivitete­r, hvor du bruger fantasien, haenderne eller sindet til at skabe noget vil appellere til dig. Din medfølelse og din indlevelse­sevne er også staerk.

KREBSEN 22/6-22/7

Du vil vaere meget medfølende overfor din partners behov, og det kan medføre, at i fx får jer en god personlig samtale, hvor jeres sande følelser om nogle svaere eller skjulte ting kommer frem. Det kan betale sig, for det vil åbne for en større naerhed mellem jer som øger trivslen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Medfølelse, tillid og loyalitet vil vaere i fokus hos dig i løbet af dagen, når du interagere­r med venner, familie eller kolleger. Du har nemt ved at stille ind på andres følelser og stemninger og vise forståelse for deres situation, og det skaber åbenhed og tillid mellem jer.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan svinge mellem at føle dig meget empatisk overfor andre og have lyst til at støtte dem, som ikke er så staerke som du selv eller som ikke har så meget. Det kan få dig på barrikader­ne ift. at tale deres sag. Vaer blot opmaerksom på, at gøre det på en konstrukti­v måde.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark