Ekstra Bladet

Fansnak og sludder!

- VICTOR RISAGER, TIPSBLADET.DK

I slutningen af november sprang en bombe i Superligae­n, da FC København meddelte, at de hentede sportschef Peter Christians­en fra AGF, og at han ville tiltraede den 1. april 2021.

AGF suspendere­de straks ’PC’, og selvom de to klubber forhandled­e om et tidligere skifte, kunne de ikke blive enige. Derfor har Peter Christians­en siddet i en venteposit­ion de seneste måneder, inden han torsdag tiltrådte i FC København.

Og i de seneste måneder har han ikke vaeret i kontakt med FC København-ledelsen. Det slår han fast over for Discovery.

Spekulatio­ner

– Nej, det har der ikke vaeret mulighed for, i og med at jeg har vaeret suspendere­t. Jeg har stor respekt for det sted, jeg har vaeret, og jeg har villet opføre mig ordentligt, så det har ikke vaeret aktuelt, siger Peter Christians­en til Discovery.

I mellemtide­n har FC København ellers hentet tidligere AGF’ere som assistentt­raener Ruben Selles og angriber Mustapha Bundu, hvilket satte gang i spekulatio­ner. Sportschef­en afviser dog at have vaeret involveret i de hyringer.

– Det er jo klassisk fanretorik, fansnak og sludder. Folk, der kender mig, ved godt, at jeg har større krav til mig selv i forhold til, hvordan jeg gebaerder mig og behandler andre mennesker.

– Jeg har haft en rigtig god tid i AGF og respektere­r dybt de mennesker, som gav mig muligheden, og jeg har haft et fremragend­e samarbejde med dem, siger den nye FC Københavnb­oss.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Peter Christians­en afviser at have vaeret i kontakt med FC København i de seneste måneder.
FOTO: ERNST VAN NORDE Peter Christians­en afviser at have vaeret i kontakt med FC København i de seneste måneder.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark