Ekstra Bladet

UDLEV DIN INDRE LUDER

Stina Maria foreslår et lille, fraekt rollespil, så alle kan udleve deres luderdrøm

-

Forleden dag talte jeg med en fyr, som i et herreomkla­edningsrum kaekt og nysgerrigt havde spurgt, hvor mange af de tilstedeva­erende maend der på et eller andet tidspunkt i deres liv havde vaeret hos en prostituer­et.

70 procent af maendene indrømmede lidt tøvende, at de mindst én gang havde betalt for sex. Om alle var aerlige i denne ’hverdags-stikprøve’, vides naturligvi­s ikke, men at branchen kun eksisterer, fordi der er kunder nok til det, er et faktum.

Faktisk handler det ikke altid kun om mangel på sex, hvis en mand får lyst til at tage en tur i ’lysthuset’. Fantasier om ’den billige luder’, ’forbudt sex’ og ’ulige magtforhol­d’ kan få mange af os helt op at ringe – og det gaelder i øvrigt både maend og kvinder!

Fantasiern­e er ofte ret kønsstereo­type, således at maendene primaert fantaserer om, at de køber en luder og dermed får en form for magt over hende. Derudover er der også det forbudte i, at de i al hemmelighe­d – måske med frygt for at blive opdaget – betaler nogen for at gøre lige praecis det, de ønsker, uden at modsaette sig eller bede dem om at smøre madpakkern­e først.

Kvindernes fantasier omhandler ofte dem selv i luder-rollen. At de saettes i en position, hvor de fratages magt og er den fraekke kvinde, som maend er villige til at betale for at knalde med. Det kan desuden vaere befriende for kvinder at have de fantasier, hvor de kan få lov til at vaere rigtig kinky, uden at deres paen-pige-facade holder dem tilbage.

Så laenge en kvinde lader sig underlaegg­e den dominante ’kunde’, behøver hun nemlig ikke skamme sig over alle de seksuelle krumspring, hun gør sig – det var jo ’kunden’, der ville have det – ikke hende.

I bund og grund kan man nok sige, at maendene hungrer efter at vaere mere styrende i sengen, og kvinderne laenges efter, at manden tager styring.

Ud over at disse fantasier er enormt populaere, er de også nogle, vi ikke taler om – det er jo umoralsk og forkert at taende på sådan noget!

Men når nu fakta er, at disse fantasier eksisterer i mange af os, hvorfor så ikke give slip og iscenesaet­te et rollespil med en fraekt klaedt luder på sengen, kunden der kommer forbi med 500 kroner i kontanter, smider dem på natbordet og tager det, han vil have?

 ??  ??
 ?? FOTO: PHOTO4YOU ?? Tanken om, at han bestemmer, og hun gør, som der bliver sagt, giver liv til drømmen om et luder/kundeforho­ld, mener Stina Maria.
FOTO: PHOTO4YOU Tanken om, at han bestemmer, og hun gør, som der bliver sagt, giver liv til drømmen om et luder/kundeforho­ld, mener Stina Maria.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark