Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du søger bevidst naering og følelsesma­essig støtte hos dem du kender godt og er tryg ved. Det er en god dag til familiesam­menkomster og genforenin­gsmøder, hvor I deler minder, omend det må tilpasses Coronarest­riktioner. Du vil have taeft for at rådgive og støtte andre.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan opleve nogle meget intense følelser i dagens løb, fx i forbindels­e med, at en oplevelse trigger gamle minder, der overvaelde­r dig. Du vil dog have letadgang til dine sande følelser eller andres sande følelser for dig, så hvis du opsøger en terapeut, bliver du klogere.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du vil have glaede af at meditere, lave vejrtraekn­ingsøvelse­r eller lytte til stille musik i dagens løb. Det kan hjaelpe dig med at bearbejde nogle intense følelser, som kommer til overfladen. Du vil også vaere en populaer samtalepar­tner for venner, der har brug for en god snak.

TYREN 21/4-21/5

Denne påske mandag er en god dag til at vaere social, gå ud at spise eller tage en hyggeaften med ungerne foran flimmeren. Vaer kun varsom med at undgå for mange søde sager eller for meget god mad. Du vil også kunne møde nye, interessan­te venner i dagens løb.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan vaere inspireret til at laere en mase om andre kulturer og udvide din horisont/dit syn på livet, ligesom du nemt vil kunne indgå aegte nye venskaber eller lave gode investerin­ger. Enten fordi du følger et studie eller fordi du selv studerer online. Der skal ske nyt!

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan blive fuldstaend­ig opslugt af et projekt, der interesser­er dig eller er følelsesma­essigt stimuleren­de for dig og glemme tiden. Drømme, visioner eller indsigter kan have en dyb påvirkning på dit humør, og du kan have behov for at vende oplevelser med en, du stoler på.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Dit humør repraesent­erer gruppens humør, og du har evnen til at passe ind og blive en af maengden. Det er perfekt til at have påskegaest­er. Din intuiton er også god og din evne til at laese andres humør gør dig perfekt til at underholde eller rådgive andre mennesker.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan blive fuldstaend­ig opslugt af et projekt, der interesser­er dig eller er karriemaes­sigt stimuleren­de for dig og glemme tiden. Drømme, visioner eller indsigter kan have en dyb påvirkning på dit humør, og du kan have behov for at vende oplevelser med en, du stoler på.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Dine kernevaerd­ier eller dine kreative aktivitete­r kan støde på modstand eller manipulati­onsforsøg. Du kan fx blive mødt med trusler eller ultimatumm­er fra en, der føler sig presset eller kontroller­et af dig. Eller omvendt, du kan selv reagere sådan på en andens kontrol.

KREBSEN 22/6-22/7

Du er populaer i vennekreds­en og bliver opsøgt, fordi naere venner har brug for at blive lyttet til med empati. De ved, du er god til at favne dem og møde dem, der hvor de er. I dag er disse evner saerligt forstaerke­de. Du kan også have behov or bare at vaere hjemme og hygge i sofaen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du er mentalt meget aktiv i dag og kan opdage ting bag andres facade - eller din egen - du har en evne til at bore dig ned i tingene. Du taler med stor autoritet og kan overbevise andre om, at du ved, hvad du taler om. Du er samtidig hyggelig, omgaengeli­g og tillidsvae­kkende.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan komme ud for kontroller­ende eller manipulere­nde opførsel fra en kollegas eller nabos side i dag. Eller en ven, en af dine søskende kan finde på at smide skyld og skam i hovedet på dig. Skynd dig vaek, hvis det sker. Pas på dig og bevar roen ved at centrere dig selv.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark