Ekstra Bladet

Det er stadig ren overlevels­e

OB redder point med scoring i sidste minut mod Horsens

-

Det lignede laenge, at AC Horsens kunne puste lidt liv i overlevels­eshåbet mod OB, men en scoring i det 90. minut sikrede OB 1-1, da de to mandskaber åbnede nedrykning­sspillet i Horsens.

Det var svaert at se, hvem der efter et indlaeg fik prikket bolden ind til sidst, men OB-angriberen Issam Jebali blev krediteret for målet.

Inden da havde Louka Prip gjort det til 1-0 til hjemmehold­et i første halvleg.

Pointdelin­gen betyder, at Horsens fortsat har langt op til nedrykning­sstregen, hvor der fra sidsteplad­sen er 11 point op til Vejle over stregen.

Usammenhae­ngende

OB fører nedrykning­sspillet med 29 point i 23 kampe, inden rundens øvrige kampe spilles.

Søndag var OB’s spil dog meget usammenhae­ngende kampen igennem, og det haltede med at tilspille sig åbne målchancer.

Første halvleg stod i hjemmehold­ets tegn, hvor det gulklaedte mandskab ofte var et skridt foran i duellerne.

Horsens var det farligst mandskab på banen, og efter en halv time bankede midtbanesp­illeren Jonas Thorsen bolden over mål fra en position i feltet.

Det skulle vaere et forvarsel om, hvad der ventede kort tid efter.

Horsens-kanten Louka Prip headede først bolden på stolpen, inden han fulgte op på sin egen ripost og hamrede Horsens foran 1-0.

I anden halvleg fik OB i perioder lagt et bedre pres på Horsens-mandskabet. Men det gulklaedte mandskab forsvarede feltet staerkt og afviste gaesterne gentagne gange.

Symptomati­sk for OB’s spil blev det kun lige ved og naesten, men det skulle aendre sig til sidst.

Et hjørnespar­k blev forlaenget og dumpede ned blandt en flok spillere, hvor Jebali så kunne prikke den vigtige udligning ind.

?? FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX ?? Kludemål
FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX Kludemål OB’s Issam Jebali blev krediteret for udligninge­n til 1-1, men det var et kludemål hvor det var svaert at se, hvem der havde sidste fod på.