Ekstra Bladet

To Kane-kasser var ikke nok

-

Det så laenge ud til, at Tottenham skulle rejse fra Newcastle med tre point, men hjemmehold­et fik udbytte af en flot kamp med en udligning til 2-2 fem minutter før tid.

Dermed kom Tottenham ikke på omgangshøj­de med Chelsea i kampen om den vigtige fjerdeplad­s, som udløser sidste billet til naeste saesons Champions League.

Bedømt på antallet af chancer var det fuldt fortjent, at Steve Bruces tropper fik point med hjem, men kampen viste også, hvorfor holdet kun scorer et enkelt mål i snit per kamp.

Ofte kommer holdet ikke til mange chancer. Det var ikke tilfaeldet søndag, men til gengaeld var skarpheden bestemt ikke imponerend­e.

Joelinton sendte ellers holdet i front efter 28 minutter, da han straffede en fejl i Tottenhams opspil.

Tottenham har dog en af Europas skarpeste angribere i Harry Kane. Fem minutter senere havde han sparket to mål i kassen, og så var alt vendt på hovedet.

Det slog ikke hjemmehold­et ud. Spillet var ganske fint, det offensive udtryk bedre end laenge, men afslutning­erne manglede ofte kvalitet.

Tiltraengt point

Harry Kane var et par gange taet på at fuldbyrde hattricket i anden halvleg, men henholdsvi­s Newcastle-keeper Martin Dúbravka og ydersiden af stolpen stod i vejen.

I stedet lykkedes det hjemmehold­et at slå kapital af den gode indsats.

Fem minutter før tid dumpede bolden ned foran Joseph Willock taet på mål, og via undersiden af overligger­en sørgede han for et tiltraengt point til Newcastle i overlevels­eskampen.

Newcastle er placeret på pladsen lige over nedrykning­sstregen med tre point ned til Fulham, som indtager den øverste af de tre nedrykning­spladser.

?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Harry Kane og Tottenham lå laenge til at snuppe en vigtig udesejr, men Newcastle sled sig til et point med en sen scoring.