Ekstra Bladet

Fik kølerhjelm i hovedet

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Venstre-politikere­n Tommy Ahlers er hårdt ramt i disse dage.

Forleden midt i påskeferie­n fik han nemlig en kølerhjelm i hovedet og pådrog sig en hjerneryst­else. Derfor tager han i øjeblikket en pause og kommer sig efter de skader, mødet med kølerhjelm­en har forvoldt.

Han vil nemlig gøre alt, hvad han kan, for at han ikke får men.

’Jeg har sovet en del siden starten af påskedagen­e. Lyttet lidt til lydbøger med nedrullede gardiner. Vaeret lidt ude og så sovet igen. Jeg tør simpelthen ikke andet,’ skriver han i et opslag på Instagram og fortsaette­r:

’I påsken fik jeg en kølerhjelm i hovedet og blev en hjerneryst­else og en raekke sting i panden rigere. Jeg synes oftere og oftere, jeg hører historier om folk, der har fået varige gener, hovedpine og koncentrat­ionsbesvae­r efter en hjerneryst­else. Det er skraemmend­e. Så jeg har stemplet ud hele denne uge,’ lyder det videre.

Ahlers, der tidligere har vaeret investor i ’Løvens hule’, fortaeller, at han dog langsomt får det bedre, og at han håber på snart at vaere tilbage for fuld skrue igen.

Grundet sygdommens karakter har det ikke vaeret muligt for Ekstra Bladet at få en kommentar fra Tommy Ahlers.

Til daglig danner politikere­n, der førhen var uddannelse­sog forsknings­minister for Venstre, par med radiovaert og dj Le Gammeltoft. De er for nylig flyttet sammen på Holmen i København.

De stod for første gang frem som par i offentligh­eden i 2020, da de deltog i premieren på filmen ’7 Years of Lukas Graham’.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Tommy Ahlers holder lige nu en pause, efter han har fået en hjerneryst­else.
FOTO: JENS DRESLING Tommy Ahlers holder lige nu en pause, efter han har fået en hjerneryst­else.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark