Ekstra Bladet

VED FØRSTE STIK Føler med drabssigte­ts familie

AGE-PIGE STUKKET NGE OG BRAENDT

-

Moderen har hørt, at gerningsma­ndens familie skulle vaere meget påvirket, og at flere fra datterens store sociale omgangskre­ds har skrevet mindre paene beskeder på for eksempel hans mors sociale medier. Det håber moderen, at folk vil stoppe med.

– Jeg har intet at udsaette på hans familie. Dem føler jeg virkelig med, og de må have det naesten lige så svaert som mig. Jeg vil faktisk gerne mødes med hans mor, siger moderen.

Faderen død

– Selvfølgel­ig har de stået for opdragelse­n af drengen, men man opdrager jo ikke til at slå ihjel. Det vil jeg gerne fortaelle dem.

Selvom den draebte pige egentlig ikke kunne huske sin far, der døde i en arbejdsuly­kke, da hun var to år, havde hun alligevel et forhold til ham og besøgte tit hans gravsted i Stubbekøbi­ng. Familien har besluttet, at hun skal stedes til hvile ved siden af sin far.

– Hvorfor er han ikke stoppet op midt i det hele og taenkt ’hvad fanden er det, jeg har gang i’, raesonnere­r moderen.

Datteren og gerningsma­nden har kendt hinanden siden de yngste år i skolen i Mern, hvor familien boede i en periode. Men de har ikke haft kontakt i flere år, indtil de mødtes ved en tilfaeldig­hed på stationen i Nykøbing Falster for en måned siden.

Mysterium

Moderen ved ikke, hvor meget de to har vaeret i kontakt med hinanden siden mødet.

– Men jeg føler mig overbevist om, at de har skrevet sammen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark