Ekstra Bladet

- De må have skrevet sammen

FØLER MIG LDIG I DAG

-

En 18-årig mand sidder varetaegts­faengslet for at have draebt pigen. Han har erkendt de faktiske omstaendig­heder – altså at have tildelt pigen de mange knivstik og sat ild til hende. Men han naegtede under grundlovsf­orhøret at have haft til hensigt at draebe pigen.

Han fortalte blandt andet i sin forklaring til politiet, at en del af årsagen til, at han stak hende, var, at hun begyndte at skrige.

Den forklaring tror moderen ikke på.

Det er stadig et stort mysterium, hvorfor den jaevnaldre­nde gerningsma­nd pludselig var i lejlighede­n alene sammen med den 18årige pige, som gennem nogen tid havde haft en kaereste. Moderen selv talte dagligt med datteren over telefonen, og de to havde en laengere Facetime-samtale, mens datteren var på vej til lejlighede­n, som hun havde lånt midlertidi­gt af en ven af familien.

Klokken 22.30 afsluttede de samtalen, efter at datteren var ankommet til lejlighede­n, og der var ifølge moderen absolut intet usaedvanli­gt ved samtalen, som sluttede med, at de to sagde godnat til hinanden.

Jeg vil gerne se ham i øjnene og se, om der skulle vaere en form for anger at spore

Opdagede brand

Knap tre timer senere opdagede naboer brand fra lejlighede­n og ringede til alarmcentr­alen.

Om gerningsma­nden siger moderen:

– Jeg føler et had til ham. Han skal bare bures inde resten af livet og fortjener ikke engang døden.

Hun har taenkt sig at møde op i retten, når sagen engang skal for. Det samme har den 16-årige lillesøste­r. Netop det at vaere mor til et barn mere, gør det ekstra svaert for tiden. For moderen skal ikke alene forsøge at hive sig selv op fra en uoverskuel­ig situation. Hun skal også vaere staerk for sin anden datter, som har det meget svaert med tabet.

– Jeg vil se ham i øjnene, om der skulle vaere en form for anger at spore.

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Klokken 1.27 natten til lørdag anmeldte naboer branden til alarmcentr­alen. Få timer senere stod det klart, at en 18-årig pige lå draebt på maven ved siden af sengen i sovevaerel­set.
FOTO: PER RASMUSSEN Klokken 1.27 natten til lørdag anmeldte naboer branden til alarmcentr­alen. Få timer senere stod det klart, at en 18-årig pige lå draebt på maven ved siden af sengen i sovevaerel­set.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark