Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at man da må ønske familien Clausen, der står bag Danfoss, et stort tillykke. Ansaettels­en af Martin Rossen, der tidligere var statsminis­ter Mette Frederikse­ns højre hånd, har allerede sikret, at en broforbind­else fra Fyn til Als kommer med på bordet til de kommende forhandlin­ger om infrastruk­tur. Magen til kammerater­i. Visti Vester

Solrød Strand

at jeg ikke forstår, hvad formålet er med permanente coronapas, når alle, der ønsker det, er vaccineret om få måneder? Kontrol? Overvågnin­g? Undertrykk­else? Frygt? Indirekte vaccinetva­ng? Myndighede­rnes skiftende meldinger og tvivlsomme logik er det stof, som konspirati­onsteorier er gjort af.

Michael Thestrup Brønshøj

at udløbsdato­en for realitypro­grammet ’Familien fra Bryggen’ er langt overskrede­t. Nu er vi så nået til børnebørne­ne. Stop nu venligst det lort.

John Havmann Eriksen Nyelandsve­j 47 Frederiksb­erg

at Venstre og formand Jakob Elleman-Jensen har fuldstaend­ig ret i, at en forsvarsch­ef og Forsvaret altid bør vaere underlagt Folketinge­ts beslutning­er, og at det ikke skal danse rundt efter, hvilken politisk observans en siddende regering har på et givet tidspunkt. Få det dog til at daemre for forsvarsmi­nister Trine Bramsen, der i øjeblikket buldrer frem uden haemninger.

Veber Finnedal København

at sygeplejer­sker som minimum skal kraeve fem procent i lønstignin­g om året de naeste tre år. Ingen andre steder bliver de ansatte udnyttet som på de danske sygehuse. De har ingen frokostpau­se, de må arbejde over mange gange, og de må give afkald på samvaer med familie og venner på grund af skiftende arbejdstid­er. På trods af det er de glade for deres job, hvilket er intet mindre end fantastisk.

Bent Pedersen Alicante, Spanien

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark