Ekstra Bladet

TOTTENHAM KNAEKKET AF UNITED

Bagud 0-1 ved pausen, kaempede Manchester United sig tilbage i underholde­nde topkamp

-

Tottenham 1 Manch. U 3

1-0 Heung-Min Son (40)

1-1 Fred (57)

1-2 Edinson Cavani (79)

1-3 Mason Greenwood (90+6) -----------------------------

Drama og masser af underholdn­ing var på menuen, da Tottenham i går tog imod Manchester United i Premier League.

Begge hold kom til mange store målchancer, men United udnyttede dem bedst og endte med en sejr på 3-1 efter at have vaeret bagud ved pausen.

Ole Gunnar Solskjaer og co. trak dermed fra i kampen om andenplads­en i den engelske liga. United har nu syv point ned til Leicester på tredjeplad­sen, der tabte til West Ham.

Manchester City på førsteplad­sen er stukket af fra de øvrige tophold og har en føring på 11 point til United.

Taet på at vaere haegtet af

Tottenham ligger nummer syv med 49 point og er i fare for at blive haegtet af i kampen om billetter til europaeisk fodbold i naeste saeson.

Der kom for alvor gang i tingene efter lidt over en halv times spil i storkampen.

Edinson Cavani prikkede bolden i mål, men United-angriberen­s scoring blev annulleret. Efter et VAR-tjek bestemte dommeren, at Scott McTominay i opspillet begik frispark ved at ramme Son Heung-min i ansigtet med sin hånd.

Sikker scoring

Cavanis scoring var da også blevet hjulpet på vej af, at Tottenham-spillerne naermest var stoppet med at spille, fordi de appellered­e for et frispark.

I stedet slog Tottenham lidt efter til i den anden ende. Harry Kane prikkede bolden videre til Lucas Moura i feltet. Brasiliane­ren sendte den på tvaers til Son Heung-min, som sikkert scorede til 1-0.

United svarede igen kort inde i anden halvleg. Cavani modtog en stikning i feltet og var en-mod-en med Hugo Lloris i målet.

Mason Greenwood lukkede kampen med et mål dybt inde i tillaegsti­den

Franskmand­en parerede Cavanis slatne skud, men bolden røg ud til Fred, der

skovlede udligninge­n i mål.

Det blev startskudd­et til en underholde­nde slutfase med masser af chancer i begge ender.

Skarpest var United dog. Cavani fik endelig lavet et mål, der gjaldt, da han liggende vandret i luften headede et indlaeg i kassen med cirka et kvarter tilbage.

Tottenham jagtede udligninge­n, men løb tør for idéer. I stedet lukkede Mason Greenwood kampen med et mål dybt inde i tillaegsti­den.

Leicester besejret

West Ham så ud til at vaere på vej mod en sikker sejr mod Leicester i søndagens opgør, da London-holdet kom foran 3-0 kort inde i anden halvleg.

Men to reducering­er af

Kelechi Iheanacho – hvoraf den sidste kom kort inde i tillaegsti­den – førte til en spaendende afslutning.

Leicester sendte alt frem i de sidste minutter, inklusive Kasper Schmeichel, men West Ham holdt stand og vandt 3-2.

Resultatet efterlader Leicester og West Ham med 56 og 55 point på henholdsvi­s tredje- og fjerdeplad­sen.

??  ??
 ?? FOTO: REUTERS/RITZAU SCANPIX ?? Edison Cavani bragte Manchester United foran med 2-1.
 ??  ??
 ??  ??
 ?? FOTO: ADRIAN DENNIS/REUTERS/RITZAU SCANPIX ?? Sådan
Manchester Uniteds Mason Greenwood fejrer, at han har lukket kampen mod Tottenham med sit mål til 3-1.