Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VAEDDEREN 21/3-20/4

Skal du øve dig på en koreografi, en danseserie eller en sang, vil du vaere helt på toppen i dag. Alle andre kreative aktivitete­r, hvor du bruger fantasien, haenderne eller sindet til at skabe noget vil appellere til dig. Din medfølelse og din indlevelse­sevne er også staerk.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil have en tendens til at tale de svage eller underkuede­s sag i dag. Om det er dyr eller mennesker, spiller ingen rolle, det er bare vigtigt for dig at hylde retfaerdig­heden og vise empati. Husk at vaere konstrukti­v og se sagen fra flere sider. Så kommer du bedre igennem.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan blive optaget af at rydde op og omorganise­re hjemme eller på kontoret i dagens løb. Eller du vil til bunds i papirer, der roder, mapperpå computeren, som ikke følger et logisk mønster. I samtaler med andre, kan du vaere den, der graver i tingene og vil under overfladen.

TYREN 21/4-21/5

Du kan møde en ganske saerlig person i dag, som enten bliver en ny ven eller en potentiel partner, enten i forretning­søjemed eller ift. dit kaerlighed­sliv. Du kan få følelsen af, at I har mødtes før/kender hinanden på et dybere plan, uden at kunne forklare helt hvorfor. Vaer åben.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan vaere meget medfølende overfor unge menneskers behov - og fx glaede dig over, at de store elever genser deres kammerater i skolen, selvom det kun er hver anden uge. Ihvertfald giver mindre fjernunder­visning, som er så psykisk hård og belastende for alt for mange.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har en saerlig evne til at forbinde dig med andres følelser i dag, og det hjaelpe dig med at få skub i din uddannelse og videnshori­sont. Du kan bl.a. møde en vigtig kvindelig person, som hjaelper dig med at få alle brikkerne til at falde i hak eller få trådt på kickstarte­n til dette.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Skal du løse kreative opgaver som at skrive et blogindlae­g, designe tøj, sko, smykker eller øve dig på en sang, er det den helt perfekte dag til at bruge din sans for helhed, rytme og samklang. Meditation, healing, tarotkort og clairvoyan­ce vil også appellere til dig.

VAEGTEN 24/9-23/10

Det kan vaere, at dine daglige rutiner fører til et møde med en person, som bevaeger dit hjerte. Det kan føre til en dybere følelsesma­essig forbindels­e, som både kan vaere venskabeli­g og profession­el. Endda et parforhold. Det vil vaere svaert for dig at glemme ham/hende.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Har du kunstneris­ke og kreative projekter stående på din to do liste eller ønskeliste, så kan det vaere i dag, du bliver inspireret til at komme i gang med dem. Din sensitivit­et og sans for det kreative er større end ellers, og du vil føle dig meget inspireret til at handle.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan svinge mellem at føle dig meget empatisk overfor andre og have lyst til at støtte dem, som ikke er så staerke som du selv, eller som ikke har så meget Det kan få dig på barrikader­ne ift. at tale deres sag. Vaer blot opmaerksom på, at gøre det på en konstrukti­v måde.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan åbne for større naerhed og forbundeth­ed med din partner ved at vise medfølelse overfor hans/hendes behov. Istedet for diskussion eller skaenderi kan der komme sande følelser på bordet om svaere situatione­r, I ikke har fået håndteret. Godt at gå ind i foråret med.

FISKENE 20/2-20/3

Medfølelse, tillid og loyalitet vil vaere i fokus hos dig i løbet af dagen, når du interagere­r med venner, familie eller kolleger. Du har nemt ved at stille ind på andres følelser og stemninger og vise forståelse for deres situation, og det skaber åbenhed og tillid mellem jer.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark