Ekstra Bladet

KLAM STUDENTERV­OGN

OPKAST ALLE VEGNE: Studenter blev skuffede, da de så, hvordan deres studenterv­ogn så ud

- FREDERIK BREGNDAHL fbm@eb.dk

Hvad der skal vaere en festdag for Isabella Juul Maaløe og resten af klassen på deres studenterk­ørsel starter langt fra på den måde, som de har håbet.

Efter at deres vogn fra !AMOK studenterk­ørsel kommer for sent på grund af rengøring, er det ikke just en ren vogn, der kommer trillende til de ventende studenter.

– Den er møgbeskidt. Der haenger opkast ned ad siderne på den, og der ligger noget, der ligner opkast på baenkene inde i vognen, og der er tomme dåser og konfetti overalt, fortaeller Isabella Juul Maaløe.

– Det er virkelig ulaekkert. Vi prøver at tørre det af med en klud, men det kan man ikke rigtigt, fortaeller hun.

Hun fortaeller samtidig, at hun er uforståend­e over for, at de får at vide, at vognen er forsinket, fordi den er ved at blive rengjort, og så kommer i den tilstand.

Vild kørsel

Studentern­e mødes ved en fra klassen for at spise morgenmad og gøre klar, og da vognen kommer for sent, er de nødt til at skynde sig ekstra meget, så tidsplanen ikke skrider.

– Vi skulle have vaeret afsted klokken ni om morgenen, men vognen kommer først lidt over, så vi skynder os at saette pynt og bannere op, fortaeller Isabella Juul Maaløe.

– Vi kommer hjemmefra omkring 20 minutter for sent, og det, at vi er forsinkede, gør, at chaufføren kører vildt hurtigt. Det er voldsomt, fortsaette­r hun.

På vej fra et af klassens stop kører studenterv­ognen ind i en anden vogn på en villavej, mens studentern­e er på ladet. Det medfører ifølge Isabella, at taget på vognens lad må tages af. Hun understreg­er dog, at chaufføren ikke kørte staerkt på det tidspunkt.

Vil gerne klage

Isabella har efterfølge­nde vaeret i dialog med !AMOK studenterk­ørsel for at få refunderet noget af beløbet, de betalte.

– Vi vil meget gerne klage over, at vi ikke fik den bus, vi havde bestilt. Det lignede en vogn, der lige havde vaeret brugt, så jeg synes, at det er aergerligt at have betalt så mange penge for det, siger hun.

Hun har kraevet 25 procent refunderet, men det synes !AMOK studenterk­ørsel ifølge hende er for meget taget i betragtnin­g af, at vi fik det, vi ville. Hvis der var andre problemer skulle klassen have sagt det på dagen.

 ?? PRIVATFOTO ?? Dette er blot et enkelt billede af, hvordan studenterv­ognen så ud i ladet.
PRIVATFOTO Dette er blot et enkelt billede af, hvordan studenterv­ognen så ud i ladet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark