Ekstra Bladet

’Vognene skal selvfølgel­ig vaere rengjorte’

-

Vi har forelagt Jacob Ulf kritikken. Han er driftslede­r for !AMOK studenterk­ørsel:

– Jeg kender ikke situatione­n 100 procent her, men at de får at vide, at den er forsinket på grund af rengøring, lyder specielt, når den så ikke er rengjort.

– Vi er Danmarks største med 70 lastbiler, og hvis den ikke er rengjort, er det en fejl fra chaufføren­s side. Vi lover, at de er rengjorte, og det skal de selvfølgel­ig også vaere.

– På Trustpilot har der vaeret en del dårlige anmeldelse­r de seneste dage, hvor der blandt andet også bliver skrevet om rengøringe­n i vognene.

– Det er nok den samme klasse, kunne jeg forestille mig. Vi oplever overhovede­t ikke, at der er mange af sådanne tilfaelde.

– Hvis klassen i det her ene tilfaelde har vaeret utilfredse, så er vi også kontakt med klassen i forhold til en kompensati­on.

– Klassen har vaeret i kontakt med jer om at få en kompensati­on på 25 procent, hvor de fik at vide, at det var alt for højt. Samtidig fortaeller de, at ingen i klassen har fået en info-mail.

– Det er ikke korrekt. Vi sender en mail ud til alle kontaktper­soner, og vores telefonnum­mer står i alle lastbiler, og det sørger vi for inden. Det er også der, man skal bestille ekstra timer.

– Chaufføren af den her vogn kører ifølge klassen helt vanvittigt for at indhente den tid, chaufføren kommer for sent.

– Vi har 100 chauffører ansat, og vi har lavet en decideret chaufførhå­ndbog, hvor der står retningsli­njer.

– Klassen fortaeller, at chaufføren kører ind i en anden studenterv­ogn efter et af stoppene og ødelaegger taget på klassens vogn.

– Jeg tror, det er alle mennesker, der har prøvet at køre galt eller bakke ind i et eller andet.

– Som jeg siger: Selvfølgel­ig er det ikke sådan, det skal vaere.

– Jeg har ikke fået noget at vide om det, før du fortaeller mig det nu. Det er vi forsikret mod også, så det kommer aldrig til at gå ud over de studerende.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark