Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HJØRRING: ’Da føreren rullede vinduet ned, kom en let sødlig lugt os i møde,’ skrev to betjente i rapporten, da de havde standset en bilist på Frederiksh­avnsvej. Den 21-årige blev narkoteste­t, og det viste både hash og kokain. □n blodprøve blev udtaget. Bilisten var også i besiddelse af 0,71 gram hash. HELSINGØR: □n 19-årig kvinde måtte cykle fra en sydeuropae­isk udseende mand på cirka 30 år, der fulgte efter hende ved Marienlyst Strand. Hun bad ham om at holde sig vaek, men det hjalp ikke, så hun sprang på cyklen. Han manglede en fortand og var iført grå og hvide håndvaerke­rshorts.

GENTOFTE: □n 13-årig pige og hendes jaevnaldre­nde veninde, der spillede fodbold ved Gentofte-Vangede ❘draetsfore­ning, så en mand stå bag et hegn med bukserne nede om anklerne, mens han onanerede. Blotteren beskrives som dansk, 4050 år, kraftig af bygning og naesten skaldet. DALBY: □t udenlandsk par manglende åbenbart indhold til barskabet, da de blev tilbagehol­dt i Superbrugs­en, hvor de havde puttet 16 flasker vodka ned i en taske. De blev anholdt og løsladt efter afhøring med bøder på hver 2500 kr.

NAESTVED: To kvinder begyndte at mundhugges i en genbrugsbu­tik på Gammel Holstedvej. Den ene havde stillet varer på disken, som hun ville købe, da den anden kunde begyndte at tage for sig af varerne. Anmelderen fik under tumulten et mindre blåt maerke på armen. Politiet kender identitete­n på kvinden. ODSHERRED: Nu valfarter sommergaes­terne til Odsherreds mange sommerhuse, så politiet traekker ekstra patruljer til assistance. To betjente er begyndt som lokalbetje­nte i Odsherred. Naerstatio­nen i Nykøbing Sjaelland har også begraenset åbent.

SLAGELSE: □n 40-årig mand fra Køge blev bortvist af politiet ved banegården. Men kort efter var han ved 7□leven, hvor han nu blottede sig for en 17årig pige, der stod sammen med nogle veninder.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark