Ekstra Bladet

Vidner: Jagtede hinanden som i en skolegård

-

Kasper Knoth og den 30årige svoger jagtede hinanden. Det fortalte flere vidner i Retten i Odense.

To kvinder overvaered­e dele af opgøret. Den ene var på vej ind i Spar, da hun så, at den tiltalte løb efter Kasper Knoth.

Den anden kørte forbi, netop som Kasper Knoth stod med battet i vejret og råbte efter svogeren, som stod på den anden side af vejen. ’du skal ikke true små børn på livet’, lød det.

– Han mente det alvorligt. Jeg taenkte ’det går galt, det her’, forklarede kvinden.

Det fik hun ret i.

Fik skilt dem ad

En kollega til svogeren endte helt taet på opgøret. De to var mødtes efter fyraften for at gå en tur i kiosken, da Kasper Knoth dukkede op på sin scooter. Svogeren blev panisk.

– Stemningen var ikke god. Men til at starte med grinede jeg naermest ad det. Det lignede noget i en skolegård, sådan som de bare løb efter hinanden, forklarede den unge mand, som på et tidspunkt lagde sig imellem og fik skilt parterne ad.

Vaklede efter slag

– Men så råbte de alle mulige voldsomme ting efter hinanden og begyndte at jagte hinanden rundt.

– Han var meget aggressiv. Det var han, sagde vidnet om Kasper Knoth. Adspurgt af forsvarere­n forklarede han også, at den tiltalte virkede bange i situatione­n.

Vidnet så, at den 30-årige på et tidspunkt blev ramt af battet et sted i hovedet. Han vaklede og kom i ubalance, men blev på benene.

– Så går de ind i hinanden igen. Og så ser jeg, at han (Kasper Knoth, red.) falder, lød det fra kollegaen, som ikke så praecis, hvordan knivstikke­riet skete.

– Jeg vidste ikke, han havde en kniv på sig.

Flygtede

Svogeren flygtede fra stedet, mens kollegaen ringede 112 og udøvede førstehjae­lp.

Den 30-årige mand er udover drab også tiltalt for at true Kasper Knoths søn på livet og for at udøve både fysisk og psykisk vold mod sin kaereste – Kasper Knoths søster – gennem en årraekke.

Disse anklager naegter han sig også skyldig i.

 ?? FOTO: LOCAL EYES ?? Kasper Knoth blev stukket ned på åben gade. Der blev udøvet førstehjae­lp hjaelp på stedet.
FOTO: LOCAL EYES Kasper Knoth blev stukket ned på åben gade. Der blev udøvet førstehjae­lp hjaelp på stedet.
 ?? PRIVATFOTO ?? Kasper Knoths søster har tidligere fortalt Ekstra Bladet, at hun sidste sommer gik fra kaeresten, og at hun fortalte sin lillebror om volden. Det skulle have startet konfrontat­ionen mellem de to maend.
PRIVATFOTO Kasper Knoths søster har tidligere fortalt Ekstra Bladet, at hun sidste sommer gik fra kaeresten, og at hun fortalte sin lillebror om volden. Det skulle have startet konfrontat­ionen mellem de to maend.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark