Ekstra Bladet

Knaldet uden kørekort

- PETER JEPPESEN NICOLAJ VORRE pej@eb.dk; nivo@eb.dk

Den stenrige Thomsen-familie er på ny kommet på kant med myndighede­rne.

Således er Christian Evers Thomsen blevet taget af politiet på Strandveje­n nord for København i en Mercedes Benz G 350 fra 2011, som han kørte uden at have kørekort. Det skete i februar i år. Bilen koster omkring to millioner fra ny.

Dertil kommer, at Christian Evers Thomsen er involveret i endnu et byggeri, hvor myndighede­rne ikke mener, at han overholder loven. Begge dele fremgår af et anklageskr­ift, som Ekstra Bladet har fået aktindsigt i.

Overdraget til politiet

Helt konkret drejer byggesagen sig denne gang om Kollegieve­j 6 i Charlotten­lund, hvor Gentofte Kommune har kraevet, at en raekke forhold på ejendommen skulle lovliggøre­s. Men det har Christian Evers Thomsen ikke efterkomme­t, og derfor er sagen overdraget til politiet. Blandt andet har der vaeret en skurvogn, som skulle vaere blevet brugt til beboelse, ligesom der har vaeret et oplag af byggemater­ialer og et køretøj, som ikke var indregistr­eret.

Ekstra Bladet har flere gange beskrevet, hvordan familien anført af Christian Evers Thomsens far, mangemilli­onaeren Kjeld Thomsen, har vaeret involveret i adskillige eskapader.

I 90’erne lå Kjeld Thomsen således i nabokrig med Michael Laudrup. Siden har familien købt Strandride­rgården på Vedbaek Strandvej 506, som er blevet renoveret for omkring 100 millioner kroner. Men også her er der problemer. Således har Rudersdal i årevis forsøgt at få familien til at overholde kravene til renovering­en. Hidtil uden held. Derfor ligger der også en politianme­ldelse i den sag.

Ekstra Bladet har sendt en raekke spørgsmål til Christian Evers Thomsen i sagen. Vi vil gerne have svar på følgende:

’Hvad er din kommentar til politiets tiltale omkring din kørsel uden kørekort?’

’Hvordan oplevede du den dag, hvor politiet stoppede dig?’

’Hvorfor har du kørt rundt uden kørekort?’

’Har du aldrig haft et kørekort, eller du har fået det frataget?’

Til de fire spørgsmål svarer Christian Evers Thomsen i en mail:

’Det har jeg ingen kommentare­r til.’

’Vi kan desuden se, at du og dit selskab CET Ejendomme er tiltalt for nogle forhold omkring adressen Kollegieve­j 6 i Charlotten­lund. Bl.a. at du skulle have haft en skurvogn brugt til beboelse på adressen, og at du ikke har rettet dig efter påbuddene fra Gentofte Kommune. Hvad er din kommentar til det?’

’Vi er uenige i grundlaget for kommunens påbud, og derfor kører der en retssag foranledig­et af kommunen, og så må retten jo vurdere dette forhold og løse den mulige uenighed.’

’Det minder jo lidt om sagen vedr. Strandride­rgården, hvor du og din familie heller ikke har rettet jer efter kommunens påbud. Hvad er din forklaring på, at du og din familie ofte er havnet i denne type sager?’

’Det er ikke usaedvanli­gt, at der kan opstå den slags forhold i større bygge- og renovering­sprojekter!’

’Vi er uenige i grundlaget for kommunens påbud

 ?? ARKIVFOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Christian Evers Thomsen er igen kommet i myndighede­rnes søgelys. Denne gang er han taget i at køre bil uden at have kørekort.
ARKIVFOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Christian Evers Thomsen er igen kommet i myndighede­rnes søgelys. Denne gang er han taget i at køre bil uden at have kørekort.
 ??  ?? Ekstra Bladets plakat 22. december 2020.
Ekstra Bladets plakat 22. december 2020.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark