Ekstra Bladet

Får topkarakte­r for det vigtigste

ANMELDELSE: Huawei rammer plet med ny prisbillig computersk­aerm, der kan det meste

- HEINE JØRGENSEN heine@eb.dk

Kinesiske Huawei har ikke haft det nemt de seneste år. Mistillide­n til firmaets mobile produkter og ikke mindst til det avancerede udstyr, som teleselska­berne har i deres netvaerker, er vokset i takt med, at USA og Donald Trump har råbt ’ulven kommer’.

Det har vaeret en effektiv opskrift til at få myndighede­rne i blandt andet Danmark til at begraense Huaweis adgang til at saelge udstyr.

Og med blokeringe­n af muligheden for at bruge Googles Android-system i den fulde form, som de fleste kender, har vi også i disse spalter frarådet køb af Huaweis mobiltelef­oner, selvom deres byggekvali­tet og funktional­itet er perfekt. Ikke mindst til prisen som firmaet er kendt for at tage.

Rigtig fin opløsning

Derfor er det også taet på en lettelse at kunne teste et Huawei-produkt i dag, som er for simpelt til at vaere farligt. For den 23,8 tommer store monitor, som netop er sendt på markedet herhjemme, er dum som en dør. Den er ikke på nettet, den har intet kamera indbygget og er enormt simpel i sin opbygning.

Til gengaeld kan den alt det vigtigste, som en gennemsnit­lig bruger vil elske.

Det vigtigste er displayet, der har en rigtig fin opløsning. Der er også skåret effektivt af kanterne, så den ganske lysstaerke og farverige skaerm går naesten helt ud i hjørnerne.

Få stik på bagsiden

Også i bunden af skaermen er der sparet på pladsen, da de få knapper, du har brug for til at betjene monitoren, sidder under displayet. Det er rigtigt godt.

Det simple viser sig, allerede når du pakker skaermen ud af salgspakke­n.

Den er nem at samle, og du behøves ikke vaere bange for at fare vild i en masse stik på bagsiden.

Her er alene tre adgange: til strømmen, til et HDMIkabel og til et VGA-kabel. Og faerdig.

Ingen lyd, ingen optiske stik eller saerlige digitale standarder.

Simpel og billig

Det begraenser naturligvi­s dem, der har et specielt behov på kontoret eller stiller store krav til at kunne spille på deres skaerm.

Huawei AD 80, som skaermen hedder, er i stedet til alle dem, der gerne vil have en god skaerm til hjemmekont­oret, børnevaere­lset eller til kontoret, hvor du har brug for en større skaerm end på din baerbare. Og som ikke vil betale mere end 1000 kroner for den.

Den er ikke på nettet, den har intet kamera indbygget og er enormt simpel

 ?? PR-FOTO ?? Med en pris på lige nu lidt under 1000 kroner får du virkelig meget for pengene i Huaweis nye display, der med sine 23,8 tommer og Full HD-opløsning er den perfekte skaerm til de fleste.
PR-FOTO Med en pris på lige nu lidt under 1000 kroner får du virkelig meget for pengene i Huaweis nye display, der med sine 23,8 tommer og Full HD-opløsning er den perfekte skaerm til de fleste.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark