Ekstra Bladet

Vi er dybt rørt

De seneste dage er det vaeltet ind med støtte til landmanden Thomas Bertram og hans kone, Nicoline, efter at de mistede deres datter i ulykke

- NANNA BAY MADSEN

Tirsdag i sidste uge blev landmanden Thomas Bertram og hans kone, Nicoline, ramt af en ufattelig tragedie, da deres lille datter, Marie på halvandet år, på tragisk vis døde i en traktoruly­kke.

Ulykken har efterladt parret, der mødte hinanden i femte saeson af tv-programmet ’Landmand søger kaerlighed’, aldeles knust og i en ubaerlig sorg over nu at skulle leve videre uden deres datter.

Men selvom sorgen lige nu er allestedsn­aervaerend­e, finder parret en trøst i den store opbakning, de har fået fra alle leder og kanter, siden de i Ekstra Bladet i sidste uge fortalte åbent om om tragedien.

– Vi har fået så mange hilsner og medfølelse siden. Det er rigtig dejligt. Det giver mere ro i sindet at vide, at der er en opbakning på den måde, siger Thomas Bertram og fortsaette­r med at fortaelle, at hele holdet bag ’Landmand søger kaerlighed’ også har sendt deres hilsner til dem.

Begraves i dag

– Det er virkelig dejligt, og vi saetter meget stor pris på det. De har sendt så meget kaerlighed, siger han videre.

I dag bliver parrets datter begravet fra Jerslev Kirke, hvor hun også blev døbt.

I den forbindels­e har parret udtrykt et ønske om, at folk i stedet for at give blomster donerer penge til velgørende formål – naermere bestemt De Danske Hospitalsk­lovne og Kraeftens Bekaempels­e.

En glaede midt i sorgen

Siden Thomas Bertram offentligt har fortalt om det ønske, er det da også strømmet ind med donationer, fortaeller Thomas Bertram.

– Det har vaeret en meget positiv oplevelse, og det er gået rigtig dejligt med donationer­ne, siger han og fortsaette­r:

– Jeg er bekendt med, at der siden er blevet givet 35.000 kroner til Danske Hospitalsk­lovne og 4000 kroner til Kraeftens Bekaempels­e. Det er en stor glaede for os her i den her tid, og vi er dybt rørt over den store opbakning, vi har fået.

Vil skabe glaede

Ifølge Thomas Bertram er der en saerlig grund til, at de har valgt, at pengene skal doneres til et godt formål.

– For os er det en stor glaede, hvis andre børn eller mennesker kan få glaede af det her, når nu vores glade datter ikke kan vaere her mere, siger han.

Han laegger dog samtidig ikke skjul på, at familien stadig er i en altoversky­ggende sorg.

For os er det en stor glaede, hvis andre børn eller mennesker kan få glaede af det her, når nu vores glade datter ikke kan vaere her mere

nbm@eb.dk Ekstra Bladet bringer denne artikel efter aftale med Thomas og Nicoline og efter deres eget ønske.

 ?? FOTO: TV2 ?? Lys i mørket
Midt i sorgen glaeder Nicoline og Thomas sig over de mange donationer, der giver dem mulighed for at hjaelpe andre børn.
FOTO: TV2 Lys i mørket Midt i sorgen glaeder Nicoline og Thomas sig over de mange donationer, der giver dem mulighed for at hjaelpe andre børn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark