Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan vaere i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til dine egne og andres vaerdisaet i dag. Du vil gerne advokere for det, du selv tror på/mener er mest rigtigt, men er ikke helt sikker på, hvordan du skal få det udtrykt. Samtidig er du kritisk anlagt overfor andres vaerdier.

LØVEN 23/7-23/8

I dag kan du føle, der opstår en eller anden form for pres på dine kollegiale relationer. Måske er der en, som er såret over noget, du har sagt, men ikke siger det ligeud og i stedet begynder at skabe magtspil for at gøre dig ked af det. Måske bliver du hundset rundt med ..

SKYTTEN 23/11-21/12

Det er den perfekte dag tll at traeffe vigtige forretning­sbeslutnin­ger eller skrive under på en kontrakt, der vedr. fast ejendom. Du vil også have succes med forretning­sdiskussio­ner, forhandlin­ger eller aftaler, fordi du har øje for detaljer og er saerdeles praktisk anlagt.

TYREN 21/4-21/5

Du kan have svaert ved at leve dig ind i din nabos problemer i dag, selvom du gerne vil vaerestøtt­ende. Du kan vaere mere optaget af dine egne synsvinkle­r og nemmere blive sort/hvid i din måde at taenke på. Prøv at diskutere med dig selv istedet for at rette det udad.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dagen kan vaere en blanding af gode samtaler og dybe følelsesma­essige møder med din partner og lidt usikkerhed pga. misforståe­lser. Både du og din partner kan vaere ekstra følsomme og nemt fortolke hinandens udsagn forkert. Gør jer umage med at lytte til hinanden.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan få afdaekket dybt begravede følelser ift. en god ven, din partner eller en kollega i dag. Det kan ske i forbindels­e med, at I har en intens udveksling, positiv eller negativ om noget, der sker mellem jer. Uanset udfaldet, kan relationen enten udvikle sig eller frigøre dig.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan få nogle spaendende diskussion­er med familien dag, fordi du øver dig i at se en sag fra begge sider og vaere kritisk i takt med at du perfektion­erer dine ideer. Hvis du maerker, du bliver firkantet eller sort/hvid, så øv dig i at diskutere og rationalis­ere med dig selv,før du taler.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag kan du føle, der opstår en eller anden form for pres på dine naermeste relationer. Måske bliver din partner mistaenkso­m eller jaloux, måske hundser din chef lidt rigeligt rundt med dig, så du føler, det naermest bliver en magtkamp at opretholde din vaerdighed. Ikke rart.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har modet til at vaere mere i kontakt med din følelsesma­essigt sårbare eller sensitive side og tage konsekvens­erne af den i dag. Du vil typisk føle behov for at tage en hjemmearbe­jdsdag, hvor du selv kan saette tempoet og styre ift. dine inderste kernevaerd­ier. Det gør dig godt.

KREBSEN 22/6-22/7

Har du lovet dine egne eller naboens børn, at I skulle en tur i klatreborg­en, hoppeborge­n eller andet sjovt, så er det i dag, du lige finder overskudde­t til at få det planlagt og organisere­t. Du er mere tålmodig og grundig end ellers, og du vil ligefrem nyde at planlaegge i detaljer.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Der kan opstå ubalance i magtforhol­det mellem dig selv og nogle af dine medstudere­nde eller nogle andre relationer. Der kan vaere en eller flere, som forsøger at køre skyld af på dig/forsøger at gøre dig forkert eller ansvarlig for noget, du ikke har ansvar for. Lad det prelle af ..

FISKENE 20/2-20/3

Du kan føle dig lidt ambivalent ift. hvem du skal støtte i dagens løb. Du kan øve dig i at se en sag fra begge sider og vaere kritisk overfor dine egne fordomme eller holdninger. Prøv at vaere helt neutral og undgå at fortaelle andre, hvad de skal eller burde gøre. Bare lyt til dem.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark