Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AALBORG: 150 biler var samlet til street-race på Savannavej og politiet stod klar med laseren. To biler kørte om kap og kom over 100 km/t., hvor der må køres 30 km/t. De to unge bilister fik beslaglagt deres biler med henblik på senere konfiskati­on. De fik inddraget kørekortet på stedet og kan nu se frem til bøder og ubetingede frakendels­er og måske endda faengsel.

NØRRE-ASMINDRUP: □n 41-årig bilist havde ikke lyst til at tage med politiet og forsøgte at slippe vaek via en markvej. Han var påvirket af amfetamin og var frakendt på grund af tidligere narkokørse­l. Bilen var hverken forsikret eller indregistr­eret og forsynet med nummerplad­er fra en anden bil. Han bar også en ulovlig dolk.

ROSKILDE: □n Audi A3 sølvmetal sportsback blev braendt af ved A□blehaven. Den var afmeldt og uden nummerplad­er. Vidner havde hørt høje lyde som slag, lige før branden startede. ❘lden blev slukket, men bilens kabine udbraendte. Politiet søger vidner.

HORNSLET: □n 16-årig blev slået i ansigtet med flad hånd af en anden ung mand ved rådhuset i Hornslet. Den 16-årige og et par venner blev kontaktet af tre unge maend, der forlangte at prøve en ecigaret, men da de fik afslag, blev de aggressive. Den ene tog fat om halsen på den 16årige og slog ham, så han fik naeseblod.

CHARLOTTEN­LUND: Tre gaester til en studenterf­est gik om natten ud for at traekke frisk luft, da de blev mødt af fire fremmede unge maend, der tilbød dem at købe stoffer. De afslog og bad de fire om at gå. Det hidsede maendene op. Den ene trak en kniv, en anden en peberspray, og de tre festdeltag­ere blev sprøjtet i ansigtet, inden stofsaelge­rne forsvandt. De tre var af mellemøstl­igt udseende, den fjerde dansk.

SLAGELSE: Flere borgere fik opkald fra en mand, der udgav sig for at vaere fra politiet. Han spurgte, om der var sket noget mistaenkel­igt eller mystisk, men spurgte maerkeligt nok ikke til personlige oplysninge­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark