Ekstra Bladet

STOP SÅ DET VANVID

-

Den store EMfolkefes­t kører på fuld tryk. Nu skal der underholde­s til den store guldmedalj­e, og dog er der lige alle de totalt spil-ødelaeggen­de tilbagelae­gninger til egen målmand.

Selv et hjørnespar­k kan i løbet af mindre end et halvt minut resultere i en tilbagelae­gning.

Der burde indføres en regel mod det vanvid. Der føres statistik over skud på mål, og hvis det samme gjaldt for disse tilbagelae­gninger, så var antallet mangedoble­t.

Det var herligt at se Spanien blive straffet med et selvmål fra banens midte på grund af netop en tilbagelae­gning!

Så er der også lige den så altødelaeg­gende skide offside-regel, som resulterer i, at mange fantastisk­e angreb bliver spoleret, fordi angriberen ikke har trimmet naesehåren­e.

Så afskaf da den tåbelige regel. Folk vil jo se angrebsfod­bold – ikke forsvarsfa­elder.

Da fodbold er en kontaktspo­rt, er det også utroligt, at så mange spillere har så sarte ben. For stort set alle falder om naermest med åbent benbrud ved bare den mindste berøring. Så ud over at vaere dygtige spillere mestrer de også skuespille­ts kunst.

Samtidig med EM afvikles der Tour de France, som indtil nu mere minder om den alpine sportsgren styrtløb. Hvis ikke det er en dum tilskuer, der forårsager et massestyrt, så klarer rytterne selv turen i asfalten.

Så to sportsbegi­venheder på én gang krydret med skyttegrav­skrig og asfaltekse­m.

Jo jo, bolden ruller, og det samme gør hjulene – for det meste. Leif Lemcke Odense

Folk vil jo se angrebs-fodbold – ikke forsvarsfa­elder

 ?? FOTO: CLAUS BECH/RITZAU SCANPIX ?? Leif Lemcke synes, det var herligt at se Spanien og målmand Unai Simón blive straffet med et selvmål i EMkampen mod Kroatien.
FOTO: CLAUS BECH/RITZAU SCANPIX Leif Lemcke synes, det var herligt at se Spanien og målmand Unai Simón blive straffet med et selvmål i EMkampen mod Kroatien.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark