Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at uha, uha, nu kaldes det ’fatshaming’, når man viser følgerne af fedme på billeder – så slut med det på dr.dk. Men så må billederne af følgerne af rygning såsom rådne taender, kraeft og impotens vel også forsvinde fra cigaretpak­kerne, fordi det er ’smokeshami­ng’? Halli-hallo – er der en voksen til stede?

Asbjørn B. Christense­n Naestved

at sommerens festivaler er corona-aflyst på stribe, mens flere hundredtus­ind fodboldfan­s fester og rejser rundt mellem storbyer i 11 forskellig­e europaeisk­e lande til de 51 EM-kampe. Når vi under kampene ser billeder af jublende corona-generaler, så griner de i virkelighe­den smørret ad alle os andre fra deres gratis VIPpladser.

Michael Sørensen København

at ’hvor skal pengene komme fra?’, spørger de borgerlige altid.Her taenkes på de 11-12 milliarder kr., der skal skaffes hvert år de naeste 14 til asfalt og skinner. Men nu da de borgerlige er med i forliget, tales der ikke mere om det. Case closed! Visti Vester

Solrød Strand

at Inger Støjberg nok slipper nok for faengsel. Den hundedyre rigsret skulle jo bare tilfredsst­ille pipfuglene på venstreflø­jen og Radikale Venstre. De fleste danskere mener forhåbentl­ig, at Inger Støjberg gjorde det rigtige for Danmark. De syriske ’flygtninge’, som nogle har så ondt af, kommer kun for at nasse på vores velfaerd, ikke andet – så hjem med dem.

Niels Erik H. Christense­n Odense

at alle er imod racisme, og frem for at generalise­re ud fra tilfaeldig­e episoder vil det vaere oplysende med en faktuel oversigt over etnicitete­n på samtlige overfaldsm­aend (M/K) og samtlige ofre, når forskellig­e etnicitete­r er involveret. Hvorfor er den statistik ikke frit tilgaengel­ig?

Michael Thestrup Brønshøj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark