Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

GREVE: Ved passage under en cykel- og gangbro på Naeldebjer­gvej blev en personbil ramt af et fremmedleg­eme på kølerhjelm­en. Den 47-årige fører så to drenge, der var lyse i huden og i alderen 12-18 år, men en patrulje, der kørte til stedet, fandt dem ikke. Politiet hører gerne fra personer, der har bemaerket de to unge maend i området onsdag morgen.

AARHUS: □n 18-årig mand troede, at han skulle mødes med en mand, der ville købe kokain af ham på banegården. Han havde lavet aftalen via Snapchat, men i virkelighe­den var det en betjent fra Østjylland­s Politis specialpat­rulje, han havde skrevet til. På banegården viste han diskret ’køberen’ en pose med kokain, hvorefter manden viste sit politiskil­t og anholdt ham.

VIBY J: To personer, der forlod en bil på parkerings­pladsen bag Viby Centeret klokken 1.58, vakte en patruljes mistanke. De tog derfor kontakt til de to, en 18årig kvinde og en 20årig mand, og det viste sig, at manden bar rundt på en stor steakkniv i sin baeltetask­e. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtraede­lse af knivloven. HELSINGØR: Det var tilsynelad­ende ikke en sliksulten tyv, der var på faerde ved padelhalle­n på ❘ndustrivej. Tyven stjal en mobiltelef­on, som lå i en Nettopose, der ved en fejl var blevet efterladt på taget af en bil. Tyven efterlod en chokoladeb­ar, der også lå i posen. FREDERIKSS­UND: □n 60årig kvinde fra Birkerød byttede om på prismaerke­rne på to varer i Kirppu på Kocksvej for at kunne købe den ene billigere, end den var prissat. Det kostede en sigtelse for bedrageri. FREDERIKSS­UND: Flere beboere blev skeptiske, da en ung fyr bankede på flere steder ved Lundevej og spurgte, om han kunne låne telefonen, fordi han var løbet tør for benzin. De anmeldte det til politiet, som kørte dertil og mødte en 20-årig mand, hvis bil rent faktisk var løbet tør samtidig med, at hans telefon var gået ud. Politiet roser borgerne for at vaere opmaerksom­me.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark