Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er nu, vi skal tjekke tjekkerne – om de er parate til at tjekke ud, eller om de fortsat har lyst til at tjekke ind. Hvis det er tilfaeldet, at de fortsat vil tjekke ind, må vi sørge for, at de bliver tjekket ud. For det er os, der vil tjekke ind på en semifinale. Så vi må tjekke tjekkerne, om de har flere kraefter i behold. God kamp. Det er nu, vi skal tjekke. Og kom så, Danmark.

Finn Raunsbaek

Egå

at er det ikke snart på tide, at Danske Bank kommer under administra­tion med tanke på alle de alvorlige dispositio­ner, de har i bagagen. Hvidvask og inddrivels­e af ikkeeksist­erende gaeld hos tusinder af kunder. Deres største aktieejere er A.P. Møller Holding Group, så mon ikke de kan få dem til at leve op til mottoet ’rettidig omhu’.

Visti Vester

Solrød Strand

at billederne fra landsholde­ts hjemkomst efter EMtriumfen i 1992 viser et København med sparsomt politi og uden allestedsn­aervaerend­e kampesten, blomsterku­mmer og cementklod­ser. Den sorgløse fest og virkelighe­d kommer ikke igen, selvom dagens drenge skulle vinde pokalen. Michael Sørensen København

at det er skandaløst for folkestyre­t og den frie presse, at Inger Støjbergs rigsretssa­g skal foregå for lukkede døre. Rigsretten og Folketinge­t har stemt, og sådan bliver det. Når Folketinge­t til enhver tid har åbne døre for befolkning­en, så skal Folketinge­ts beslutning om en rigsretssa­g imod Inger Støjberg selvfølgel­ig foregå for åbne døre i Rigsretten, som fungerer som Folketinge­ts forlaenged­e arm. Hvad er det, de frygter, og hvad har de at skjule?

Peter Jantzen Praestø

at Danmark vinder EM – med Dolberg og Cornelius på toppen. De supplerer hinanden med aflevering­er og skydefaerd­ighed, men husk nu: Altid tre mand på midten, hvis de andre laver kontra.

Arne Vendelbo Hvidovre

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark