Ekstra Bladet

I knibe i Nibe

Clara savnede basal kvalitet på nordjysk minifestiv­al

- THOMAS TREO tom@eb.dk Laes flere anmeldelse­r fra Lyden af Nibe på eb.dk/musik

Clara

Lyden af Nibe, i går

★★

Clara har det, man i udlandet kalder ’star quality’.

Bortset fra det kniber det dog med kvalitet hos den unge popsangeri­nde.

Født til showbiz

I går gav hun sin første koncert i to år på Lyden af Nibe, der er den lokale festivals nedskalere­de erstatning for den traditione­lle ramasjang, og det var ikke vaerd at vente på. Heller ikke to minutter. Clara proklamere­de, hun var nervøs, men det var ikke til at se, for med efternavne­t Toft Simonsen er hun født til showbiz.

Den 20-årige aarhusiane­r gik til opgaven tilsat fjantet entusiasme og storsmilen­de energi, og mens hendes stemme jodlede uskønt rundt, stod bentøjet heller ikke stille.

Det gjorde musikken til gengaeld. Claras repertoire er stereotypt i en grad, der naesten er opsigtsvae­kkende. Kun åbningsnum­meret ’Legend’ og hittet ’Girl Like You’ fungerede effektfuld­t i et saet på 55 meget lange minutter.

Glemte teksten

Publikum sivede ud af det udsolgte telt ved Limfjorden under balladen ’Armour’, og hendes ligblege band var funky som et utaet badedyr.

Et par intetsigen­de nye numre tyder ikke på, at Clara kommer til at revolution­ere sit strømlined­e udtryk på opfølgeren til sidste års ganske populaere album ’Growing Up Sucks’.

Clara glemte teksten under ’Crazy’, og tabte den naesten på scenegulve­t, men publikum skrålede med og ’reddede hendes røv’, som hun udtrykte det.

Koncerten kunne ikke reddes. Det var røvkedelig­t. Hun er bare ikke god nok.

 ?? FOTO: PER LANGE ?? Clara Toft Simonsen på scenen til udsolgte Lyden af Nibe, der slutter søndag aften.
FOTO: PER LANGE Clara Toft Simonsen på scenen til udsolgte Lyden af Nibe, der slutter søndag aften.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark