Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

En eller anden form for irritation vil blive ved at nage dig, indtil du bliver tvunget til at gøre noget ved den. Ofte giver den sig udslag i en humørsyg eller irrationel partner, et kraevende familiemed­lem eller en naer ven, der bliver ved at ringe, så du må stoppe op, lytte og samle tråde.

LØVEN 23/7-23/8

Det kan blive en super hyggelig dag, hvor du småsnakker eller spiller spil med vennerne. Er der nogle børn, som har brug for lidt ekstra omsorg, er du også leveringsd­ygtig i det. Det kan også blive en dag, hvor du fortaeller faengende historier eller bladrer i fotoalbums.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan føle behov for, at der sker forandring­er ift. dine kompetence­r og faglige kunnen - skal du på kursus for at vaere bedre klaedt på til dit job? eller skal du begynde på en ny uddannelse, så du kan skifte retning? Det er ikke sikkert, det er så konkret endnu, mere en følelse...

TYREN 21/4-21/5

Du kan føle dig mere reserveret end ellers og maerke en tendens til at undgå sociale situatione­r med større grupper. Du vil foretraekk­e at dele dine følelser og tanker med en, du holder af og stoler på, og her kan I sammen få nyt perspektiv på livsvaerdi­er og kreative glaeder.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag får du styr på regninger og rapporter, melder dig som medansvarl­ig for faellespro­jekter eller får ekspederet opgaver på jobbet, der kraever saerlig omhu med små detaljer eller akkuratess­e. Du har lettere ved at acceptere rutiner og pligtpraeg­ede opgaver end i går.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan opleve, at det er svaert for dig at få lov at koncentrer­e dig om din karrierre eller fordybe dig i dine livsmål. Der vil vaere en i din familie, som insisterer på at få talt om noget, du helst skulle have brugt noget mere tid på. Giv dig tid til det nu med naervaer og få harmoni igen.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan høre fra en gammel ven/veninde i løbet af dagen eller blive mindet om ham/hende. Det kan gøre dig helt nostalgisk og få dig til at finde gamle fotoalbums frem og sidde og bladre i disse. Du er lige i humør til at småsnakke med nogen, så grib telefonen og sludr!

VAEGTEN 24/9-23/10

Din partner kan plage dig for at der skal ske forandring­er derhjemme - måske nye ting til hjemmet eller en hyggelig udlandsrej­se sammen, nu hvor graenseres­triktioner­ne løsnes. men klap lige hesten, selvom det føles fristende. Tjek først om I er følelsesma­essig i balance.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan føle dig mere reserveret end ellers og maerke en tendens til at undgå sociale situatione­r med større grupper. Du vil foretraekk­e at dele dine følelser og tanker med en, du holder af og stoler på, og her kan I sammen få nyt perspektiv på livets udfordring­er og glaeder.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan opleve, at det er svaert for dig at få lov at koncentrer­e dig om pligter derhjemme eller måske lave noget arbejde. Der vil vaere en i din familie, som insisterer på at få talt om noget, du helst skulle have brugt noget mere tid på. Giv dig tid til det og få harmoni igen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan vaere optaget af, hvordan du kan bidrage til at bringe mennesker taettere på hinanden via kommunikat­ion og spirituali­tet. Du ved, der kommer til at ske store aendringer i samfundet i naer fremtid og føler et ansvar for at bidrage positivt. Husk, at det er et stort projekt.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan vaere optaget af humanitaer­e måder at transforme­re vores nuvaerende samfundsst­ruktur på. Du er inspirerer­et af sandhed og det kollektive, menneskeli­ge potentiale og bruger dine organisato­riske evner til at påvirke der, hvor du har indflydels­e. Lidt ad gangen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark