Ekstra Bladet

Grønt lys til kvartfinal­en

- JONAS RYEFELT jry@eb.dk

Kasper Hjulmand kan glaede sig over, at hans nok mest farlige pres-spiller melder sig helt klar. Yussuf Poulsen har traenet på egen hånd i de seneste dage med stigende intensitet i løbene, og i går blev så første dag, hvor han også deltog i boldspille­t.

Planen er traene fuldt med i dag, og så giver den kraftfulde angriber ellers sig selv grønt lys til kvartfinal­en i morgen, selvom han også har maerket skaden i de sidste gruppekamp­e.

Han er en rigtig dygtig spiller

– Jeg tror og håber, at det har fået nok pause til, at jeg kan praestere på 100 procent, siger Leipzig-spilleren, der tror på, at han kan levere som i de andre kampe, hvor han har fået lidt over en time.

Laegerne har ligeledes bekraeftet, at der ikke burde vaere problemer, hvis Hjulmand vil benytte ham, som han tidligere har gjort.

Insidervid­en

Tilbage i 2019/2020-saesonen delte Poulsen meget spilletid i klubben med tjekkernes farligste mand ved dette EM, Patrik Schick.

– Vores traener kunne på det tidspunkt ikke helt finde ud af, hvem der var den bedste, siger Poulsen om den konkurrenc­e, han oplevede dengang.

En dygtig spiller

– Han er en rigtig dygtig spiller, der er god i feltet til at skabe sig rum, hvor han kan afslutte.

Den danske profil har givet et par pointer videre til sine kolleger i forsvaret.

– Man kan ikke give dem alt, men der er nogle tendenser, som spillere falder tilbage på, som man lige kan gøre opmaerksom på, fastslår han.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Yussuf Poulsen, som regner med at vaere helt klar til braget mod tjekkerne, har givet sine holdkammer­ater et par tips om tjekkernes farligste mand, Patrik Schick.
FOTO: LARS POULSEN Yussuf Poulsen, som regner med at vaere helt klar til braget mod tjekkerne, har givet sine holdkammer­ater et par tips om tjekkernes farligste mand, Patrik Schick.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark