Ekstra Bladet

PRØV OGSÅ DISSE PERFEKTE RØDVINE TIL SOMMERENS GRILL

-

Domaine Clos Romane Côtes du Rhône 2019, Frankrig

Denne vin er decideret smuk. Et maegtigt aftryk af hele det sydfranske køkkens vilde krydderurt­er og baer. Balancepun­ktet mellem uendelig blød, dyb og mørk frugt, krydderi og en tekstur som silke. Som skabt til grillet lammekød med rosmarinkv­iste.

Pris: kr. 135,00 fl. / set på tilbud til 100,00 kr. / v. 6 fl. Alkohol: 14% www.bichel.dk

Black Blaze GSM 2019, Frankrig

Vinen til den store barbecue aften. Grillfest med hamburgers, gode pølser, bøffer og marinerede spareribs omfatter sødlige smagseleme­nter. Der skal en vin til, der kan tage ketchup og barbecuesa­uce. Det kan denn smagsmaett­ede sydfranske vin.

Pris: 99,95 / set til 49,83 v. 6 fl.

Alkohol: 13,5%

Set i Daglig Brugsen, Super Brugsen og Kvickly

Cantaloro Rosso Toscana igt 2017, Italien

Anbefales helt specifikt til dig der bruger sommergril­len ikke bare til pølser og bøffer men også til grøntsager. Store portobello-svampe, grillspyd med lam og rødløg, grillede auberginer, squash, tomater og peberfrugt­er. Den har en pikant og svagt bitter sødme der minder om tomater , og så er der en vidunderli­g eftersmag af basilikum

Pris: kr. 99,00 Alkohol: 14% www.ottosuenso­n.dk

Emilio Moro, Finca Resalso, Ribera del Duero 2019, spanien

Supersafti­g og meget overrasken­de skøn spansk vin. Ren og moderne smag af usminket frugt og mange nuancer af tempranill­odruens typiske anslag af laeder, tobak og peber men i forbløffen­de ren og klar form. En vin jeg i øvrigt selv kunne finde på at gemme et par år.

Pris: kr. 124,95 fl. / 114,95 v / 6 fl.

Alkohol: 14 % www.theisvine.dk

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark