Ekstra Bladet

Svaert at holde fokus når livet gør ondt

-

Camilla og Martin Alber medvirkede i første saeson af ’Fede forhold’, der blev sendt i 2019.

På bare otte måneder tabte parret intet mindre end 84 kilo tilsammen, mens de samtidig også genfandt gnisten i deres forhold og virkede mere og mere forelskede, som afsnittene skred frem.

I dag – godt to år efter – er der sket en del hos familien. Der er vel at maerke kommet lidt flere kilo på sidebenene igen, men det tager de ikke så tungt.

– Det har vaeret meget op og ned i forhold til vaegttabet. Efter programmet tog jeg lidt på, så tabte jeg mig igen og tog på.

– Siden jul har jeg dog tabt mig 15 kilo, så det går den rigtige vej, siger Camilla Alber, der i dag vejer 98 kilo og har et ønske om at tabe sig yderligere.

Ifølge Camilla Alber har det isaer vaeret svaert at holde fokus på vaegttabet i de perioder, hvor livet har gjort ondt.

– Det har isaer vaeret, når fokus har vaeret et andet sted, at vi har kastet håndklaede­t i ringen. Vi har for eksempel haft dødsfald i den naermeste familie, og siden november har Martin også vaeret ramt af en hjerneryst­else, og det gjorde på mange måder, at vi faldt tilbage i de gamle vaner.

– Men nu er vi tilbage på rette spor, og vi har heldigvis nogle gode vaerktøjer fra programmet, som vi altid kan hive op ad rygsaekken.

Men det er ikke kun, når der skal planlaegge­s aftensmad, at mad og sund livsstil fylder meget for parret.

De har nemlig valgt at gøre en sund livsstil til deres

Vi har haft dødsfald i den naermeste familie

levevej i firmaet Albernes Kost og Coaching.

– Siden jul har jeg gået på uddannelse­n som kostvejled­er, og jeg blev faerdig her for nylig, og herefter har min mand og jeg så vaeret i gang med at starte vores egen virksomhed op, fortaeller hun.

 ?? FOTO: MORTEN SØNNIKSEN/DR ?? Rikke og Michael Rathleff er faldet tilbage i deres gamle madvaner.
FOTO: MORTEN SØNNIKSEN/DR Rikke og Michael Rathleff er faldet tilbage i deres gamle madvaner.
 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? – Vi har heldigvis nogle gode vaerktøjer fra programmet, som vi altid kan hive op af rygsaekken i forhold til mad og sund livsstil, lyder det fra Camilla og Martin Alber.
FOTO: MOGENS FLINDT – Vi har heldigvis nogle gode vaerktøjer fra programmet, som vi altid kan hive op af rygsaekken i forhold til mad og sund livsstil, lyder det fra Camilla og Martin Alber.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark