Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan føle dig fristet til at springe over, hvor gaerdet er lavest på det sociale område i dag. Måske orker du ikke rigtigt at haenge ud med nogen og vil hellere se en film. Måske vil du gerne haenge ud med din bedste ven, det skal bare vaere let og uanstrengt - ikke kraevende.

LØVEN 23/7-23/8

Alle slags relationer, men saerligt kaerlighed­srelatione­r kan blomstre i dag. Øget personlig charme og skønhed gør dig populaer og du kan få nye venner eller endda opleve en saerlig, ny romance kan begynde.Dine kommunikat­ive evner vil også vaere saerligt gode og du er åben.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan møde en ny, seriøs partner i dag, hvis du hører til dem, der dater og leder efter din drømme mand/kvinde. Er du allerede i et seriøst og givende forhold, kan du opleve, at det blomster, og I kommer endnu taettere på hinanden i dagens løb, fx via en god samtale.

TYREN 21/4-21/5

Du kan have behov for at hive stikket helt ud i dag og lukke dig inde på dit kontor eller derhjemme. Livet skal ikke kraeve for meget af dig på det ydre plan - det er de indre oplevelser, der fylder, og du har brug for at kunne saette tempoet selv. Undgå at isolere dig fuldstaend­igt.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil maerke en ømhed og kaerlig påvirkning, som du ikke rigtigt kan definere, men den fylder dit hjerte og gør dagen til et ideelt tidspunkt at vaere sammen med venner, familie eller partner. Måske har du planlagt at holde fødselsdag eller at hylde kaerlighed­en.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du er åben og aerlig og deler dine følelser med dine naermeste. Det kan give anledning til gode stunder i familien eller med vennerne. Det kan også saette personlige processer i gang og give spaendende indsigter omkring dit kaerlighed­sliv eller sexliv. Du er modig, forfølger dine mål.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du er socialt og selskabeli­gt anlagt på denne sommertirs­dag, hvor du vil nyde at vaere sammen med venner eller familie. Du vil også vaere åben overfor lidt dybere samtaleemn­er om livet og døden, livets mening, eller hvorfor du oplever, det du gør i arbejde og privatliv.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du vil vaere i rigtigt festhumør og har meget mere lyst til at vaere social og snakke med andre end til at arbejde. Du kan også finde på spontant at invitere gaester eller lade dig invitere til middag. Dater du, er din charme stor og du vil have rigtigt gode match-chancer.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan vaere fristet til at komme ud at rejse i dag. Måske det rykker i dig for at tage på en udflugt forlaenget weekend til Tyskland eller Sverige eller bare en anden landsdel? Det kunne evt. kombineres med et familie- eller vennebesøg. I så fald, undgå for meget mad og drikke.

KREBSEN 22/6-22/7

Det sociale og kreative vil fylde din dag i dag. Du vil maerke, du har et åbent hjerte og har nemt ved at møde andre der, hvor de er. Du er blid og naensom i din kommunikat­ion og god til at laese nonverbale signaler. Du er opmaerksom på at leve efter dine inderste vaerdier.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du vil føle dig social og generelt vaere i godt humør, men kan også skifte smag og mening i dagens løb, oftere end du plejer. Uanset, hvad du kaster dig ud i af fysiske eller mentale aktivitete­r, så vaer opmaerksom på ikke at overanstre­nge dig eller at love alt for meget.

FISKENE 20/2-20/3

Hvis du skal tage stilling til mere langsigted­e mål i dit arbejdsliv, vil det føles lidt overvaelde­nde lige i dag. Giv hellere dig selv lov til at springe over, hvor gaerdet er lavest og udskyde det til i morgen. Lav noget, der er mindre kraevende. Hyg dig fx med en kollega.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark