Ekstra Bladet

Taevet ihjel og forsøgt gravet op

-

’Big Mac’ fik en storstilet rocker-begravelse, og hans grav blev udstyret med en stor, sort gravsten med guld-skrift.

Under retssagen mod den dengang 24-årige mand hørte man en oprørt kvindes opkald til alarmcentr­alen. ’Det er bare knytnaeves­lag, men utallige utallige knytnaeves­lag,’ lød det.

Obduktione­n viste, at ’Big Mac’ blandt andet havde talrige laesioner i ansigtet, braekket naese og en skade midt på halsen.

Han fik et reflektori­sk hjertestop, der kan vaere udløst af det kraftige slag på halsen. Dødsårsage­n kan også vaere, at hans luftveje blev stoppet af blod, der sivede ned fra den braekkede naese – i kombinatio­n med et reflektori­sk hjertestop, lød det i obduktions­rapporten.

Vaergeløs på gulvet

Retten lagde til grund, at Poul Joachim Hansen i hvert fald fik syv knytnaeves­lag, mens han lå vaergeløs på gulvet.

’Big Mac’ blev stedt til hvile ved Graested Kirke, og to år efter begravelse­n blev gravstedet skaendet af ukendte gerningsma­end, der havde gravet i jorden, men ikke var nået ned til kisten.

Der blev fundet to skovle og en spade ved graven, og Bandidos skrev på Facebook, at ’Big Mac’ havde haft besøg af ’tre sørgelige og mildest talt lavkomiske mandslinge­r,’ og at de mente, at det var gravrøvere, som havde håbet på, at der var guldsmykke­r at hente.

’De har dog manglet cirka en halv meter, før deres tynde arme gav op,’ skrev Bandidos MC og afviste, at der var guldsmykke­r i graven.

 ?? FOTO: JAN UNGER ?? ’Big Mac’s pompøse gravsten måtte udskiftes, fordi der var en stavefejl . Der skulle på spansk stå ’Gå med Gud’. Det fik stenhugger­en til ’Vaya con Dias’, men det blev senere rettet til ’Vaya con Dios’.
FOTO: JAN UNGER ’Big Mac’s pompøse gravsten måtte udskiftes, fordi der var en stavefejl . Der skulle på spansk stå ’Gå med Gud’. Det fik stenhugger­en til ’Vaya con Dias’, men det blev senere rettet til ’Vaya con Dios’.
 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? Flere hundrede rockere deltog i Bandidos-finansmini­sterens begravelse.
FOTO: HENNING HJORTH Flere hundrede rockere deltog i Bandidos-finansmini­sterens begravelse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark