Ekstra Bladet

Smittet med Delta-variant

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Komikeren Thomas Warberg kan se frem til at se semifinale­braget mellem Danmark og England på en noget anderledes måde end først planlagt, når det i aften går løs på Wembley i London.

Der bliver nemlig ingen fest og farver eller storskaerm­sarrangeme­nt i de københavns­ke gader for den kendte komiker, der er blevet ramt af en den mere smitsomme Delta-variant af coronaviru­s og derfor lige nu er i isolation.

Det skriver B.T., og over for Ekstra Bladet bekraefter han den aergerlige nyhed.

Den 36-årige komiker fortaeller, at han dog heldigvis ikke er hårdt ramt af sygdommen og kun har oplevet en smule feber indtil videre.

– Det er rigtigt, at jeg er smittet med Delta-varianten, men jeg er gudskelov relativt symptomfri og er ude af isolation om et par dage, siger han og fortsaette­r:

– Jeg har vaeret så heldig, at jeg ikke lader til at have smittet nogen.

Skal se kamp fra isolation

På grund af sygdommen kan han se frem til at se EM-braget fra sin isolation.

– Det betyder, at jeg skal se kampen alene i mit sovevaerel­se, hvilket er okay, bortset fra at jeg kan høre reaktioner fra gaden ti minutter før, fordi mit net er så langsomt, lyder det fra Warberg.

Warberg blev testet for et par dage siden, efter han havde følt sig dvask. Herefter viste både en lyntest og en pcr-test, at han var smittet med coronaviru­s.

De dårlige nyheder kom samme dag, som komikeren blev indkaldt til vaccinatio­n.

Derfor har det lidt laengere udsigter, før han får det første stik.

Jeg har vaeret så heldig, at jeg ikke lader til at have smittet nogen

 ?? FOTO: TIM KILDEBORG JENSEN ?? Thomas Warberg er lige nu i isolation, efter han er blevet smittet med Delta-varianten af coronaviru­s.
FOTO: TIM KILDEBORG JENSEN Thomas Warberg er lige nu i isolation, efter han er blevet smittet med Delta-varianten af coronaviru­s.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark