Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at kan man tale med svinet, er det umuligt at spise pølsen.

Jørgen Neumann Rødkaersbr­o

at det danske fodboldlan­dshold fik foraeret hele tre hjemmekamp­e i starten af EM. Nu hyler fansene op om uretfaerdi­ghed, fordi vi ikke kan få flere end 40005000 danskere bosiddende i London til kampen. Lad nu spillerne vise, hvad de dur til på udebane mod et af Europas tophold.

Allan Bansholm Nilsson Espergaerd­e

at en fodboldkam­p er en fest, og der må altså ved en stor begivenhed som EM vaere lige regler for alle. Alle de hold, som startede turneringe­n uden mange tilhaenger­e, kunne måske have opnået bedre resultater, hvis de havde haft større heppekor i baggrunden. At man så i Amsterdam omgik de uskrevne regler, var ikke fair, når risiko for yderligere smittefare stadig ikke er overstået. I London gør man tilsynelad­ende, hvad man føler og finder rigtigst.

Veber Finnedal København

at jeg håber, at landstraen­er Kasper Hjulmand har udstedt et ’inderside-forbud’, når vi skal møde England på Wembley i dag. Spillerne kan jo ikke skyde en bule i en blød hat, og når man ser dem skudtraene, er det også kun de forbandede følte indersider, de bruger. Brug dog tåhylere og vristspark i stedet for. Vi har i realiteten kun Andreas Cornelius og Kasper Dolberg, der kan afslutte, så saet venligst dem i spil. Så skal vi nok klare den.

Arne Vendelbo Hvidovre

at Jakob Ellemann-Jensen (V) ingen klar indvandrin­gsstrammer­kant har i forhold til Mette Frederikse­n (S). Derved er Ellemann i en uspilbar offside-position som borgerlig statsminis­ter. Da junior ej heller har personlig trovaerdig­hed til at slå et indvandrin­gspolitisk højresving, er Venstres krise permanent med ham som formand.

Michael Thestrup Brønshøj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark