Ekstra Bladet

Roser landstraen­eren

-

Det er hårdt nok i sig selv at vaere landstraen­er. Men når man samtidig både skal vaere psykolog og en slags terapeut, skal man vaere lavet af noget specielt for at klare opgaven.

EM-slutrunden har vaeret det tydelige bevis på, at Kasper Hjulmand ikke kun er en knusende dygtig fodboldtra­ener.

Han er i sandhed også en sublim kommunikat­or. En landstraen­er, der ikke er bleg for at vise følelse. Og så finder han sig ikke i usandheder: Han siger, hvad han mener, når andre forsøger at fordreje sandheden.

– Det er altid landstraen­eren, der tegner butikken. Men i det her tilfaelde må jeg bare sige, at Kaspers betydning for DBU og landsholde­t har vaeret ganske unik, siger fodbolddir­ektør Peter Møller og uddyber:

– Kasper spiller aldrig skuespil, han er den aegte vare.

Går forrest

– Han har en staerk personligh­ed med gode vaerdier, og så er han et rigtig godt menneske, siger Peter Møller.

Han føler ikke, han kan rose landstraen­eren nok for den indsats, han dagligt har leveret fra frontlinje­n på pressemøde­rne.

– Som leder er han i den grad gået forrest, og han har på mange måder vist spillerne vejen, fordi han er så staerk til at kommuniker­e, siger Peter Møller.

Hvis Peter Møller i en ledig stund under EM-slutrunden har haft overskud til at klappe sig selv på skulderen, har det vaeret meget forståelig­t.

For det var ham, der ville forandring­en og en ny landstraen­er på posten.

Effekten af Kasper Hjulmands ansaettels­e ser DBU i sandhed også på bundlinjen.

Kasper spiller aldrig skuespil, han er den aegte vare

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark