Ekstra Bladet

SYGEMELDT MED STRESS

Holder pause fra Cirkusrevy­en den naeste måneds tid

- LAURA A. HELLENSEBE­RG lah@eb.dk

Skuespille­r og instruktør Lisbet Dahl, 75, har fået konstatere­t stress og må derfor stoppe på Cirkusrevy­en den naeste måned.

’Cirkusrevy­ens instruktør Lisbet Dahl har fået konstatere­t stress efter et sygdomsfor­løb, der har taeret på kraefterne.

Hun er derfor ikke på scenen i Cirkusrevy­en den naeste måneds tid, mens resten af holdet dublerer hendes roller'’, lyder det i en pressemedd­elelse fra Cirkusrevy­en.

Her oplyses det også, at Lisbet Dahl i opstarten af revyen har vaeret nødt til at vaere hjemme i flere dage, fordi hun har haft en infektion i kroppen. Den er dog ikke relateret til corona.

Den folkekaere skuespille­r har efter infektione­rne fået konstatere­t stress og må derfor blive hjemme fra resten af forestilli­ngerne, så hun kan vaere klar til efteråret, hvor den sidste del af Cirkusrevy­en skal spilles.

– Det har vaeret en hård periode, og isaer for Lisbet, der som medvirkend­e instruktør har lavet en fantastisk revy, men et sygdomsfor­løb og mange bolde i luften har taeret på hendes kraefter. Derfor skal vi passe på Lisbet og give hende tid til at komme ovenpå igen, og så glaeder vi os alle sammen til at se Lisbet på scenen igen, siger Cirkusrevy­ens direktør Torben ’Traesko’ Pedersen.

Revyen holder stand

Der er dog ingen grund til at frygte for showet, da de andre skuespille­re kommer til at overtage Lisbets roller.

– Jeg er meget glad og taknemmeli­g for, at alle på holdet bakker op om, at vi kan fortsaette med at spille Cirkusrevy­en, selvom Lisbet ikke er med på scenen. Vores dygtige skuespille­re er heldigvis klar på at tage over, så vi kan give Lisbet den ro, hun har brug for lige nu, uden at skulle skuffe de mange gaester, der har glaedet sig til at se årets revy, siger Torben ’Traesko’ Pedersen.

Et sygdomsfor­løb og mange bolde i luften har taeret på hendes kraefter

 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? Lisbet Dahl er gået ned med stress og holder derfor pausse fra Cirkusrevy­en.
FOTO: HENNING HJORTH Lisbet Dahl er gået ned med stress og holder derfor pausse fra Cirkusrevy­en.
 ?? FOTO: HENRIK PETIT ?? Lisbet Dahl som Lars Løkke Rasmusen i Cirkusrevy­en 2021.
FOTO: HENRIK PETIT Lisbet Dahl som Lars Løkke Rasmusen i Cirkusrevy­en 2021.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark