Ekstra Bladet

LAD DET SWINGE

KOM MED OG SMID TØJET: Bar, diskotek og sex under samme tag – der sker lidt af hvert i Tucan Club uden for Kolding

- TEKST OG FOTO: JOAN PICKERING

Hver weekend festes der til daempet musik krydret med farverige drinks i en swingerklu­b i Kolding. Kom med indenfor her.

Vi befinder os i en vaskeaegte swingerklu­b. I den del af etablissem­entet – barområdet og Naughty Nightclub – hvor der primaert flirtes, scores og køles ned oven på sex. Og tankes op med drikkevare­r oven på de mere afklaedte aktivitete­r andre steder på matriklen.

Positivt overrasket

– Som andre virksomhed­er, der har vaeret hårdt ramt af corona-nedlukning, har vi også haft vores tanker og bekymringe­r omkring, om alt mon ville vende tilbage til det gamle. Heldigvis er vi blevet positivt overrasked­e.

– Ja, faktisk er det sådan, at vi i dag har mere gang i klubben end måske nogensinde, smiler Torben Nielsen, der sammen med hustruen Mie ejer og driver swingerklu­bben Tucan Club i Almind ved Kolding.

Klubben er blevet så internatio­nalt kendt, at swinger-entusiaste­r fra det meste af verden på et tidspunkt gerne vil aflaegge et besøg eller to.

Også ikke-swingere

Swinger-templet er med årene blevet et seksuelt friog feststed for flere og flere singlekvin­der i alle aldre, der hellere ’vil gå i byen’ i klubben frem for at frekventer­e det lokale diskotek eller barmiljø.

Det samme gaelder for et støt stigende antal ikkeswinge­re fra både naer og fjern, der finder vej til specielt bar- og natklubomr­ådet.

– Ja, det er lidt specielt, og så måske alligevel ikke. For det paradoksal­e er, at maend i swingerklu­b-miljøet er meget mere gentleman-agtige og påpasselig­e med ikke at overtraede graenser, end man generelt oplever det i bylivet, hører vi igen og igen fra vores gaester, fortaeller Torben Nielsen og tilføjer, at alt i swingerklu­bben dog endnu ikke er som inden corona.

Oplevet fra sidelinjen minder klubbens bar- og diskotekso­mråde om at vaere i byen på en festlig aften, hvor der er godt gang i gaden.

Der bliver grinet og drukket, og rundt om i sofaerne og ved bordene laegges der små planer for, hvem man denne aften og nat godt gad komme lidt taettere ind på livet af.

Danset bliver der dog ikke – for det må man ikke p.t.

– Vi skal jo overholde corona-reglerne, så ingen dans. Meget desvaerre. Til gengaeld må man ’danse’ vildt og svedigt igennem inde på lagnerne og på alle andre taenkelige måder vaere i taet naerkontak­t med andre gaester rundt om i klubben.

– Igen lidt paradoksal­t, men sådan er tingene jo skruet sammen, siger Torben Nielsen og fortaeller, at man for at besøge Tucan Club skal fremvise et gyldigt coronapas samt foto-id ved ankomst.

Salg af alkohol stopper ved midnat – men det er ifølge ejeren ikke det store problem.

– Klubbens gaester drikker langt hen ad vejen udelukkend­e for at komme i stemning og godt humør, ikke for at blive stangvisne.

Swingertem­plet er med årene blevet et seksuelt fri- og feststed for flere og flere singlekvin­der i alle aldre

Klubbens gaester drikker langt hen ad vejen udelukkend­e for at komme i stemning og godt humør, ikke for at blive stangvisne

 ??  ??
 ??  ?? Rør ved mig.
Rør ved mig.
 ??  ?? Lysten til naerkontak­t kan for en stund få gaesterne til at glemme boblerne i glassene.
Lysten til naerkontak­t kan for en stund få gaesterne til at glemme boblerne i glassene.
 ??  ?? Lagt op til klir
Mie og Torben Nielsen ejer og driver Tucan Club i Trekantsom­rådet, der med årene også er blevet et sted, hvor folk går i byen.
Lagt op til klir Mie og Torben Nielsen ejer og driver Tucan Club i Trekantsom­rådet, der med årene også er blevet et sted, hvor folk går i byen.
 ??  ?? Det er ikke hver dag, man ser nøgne mennesker hygge sig ved bordene, når man går i byen.
Det er ikke hver dag, man ser nøgne mennesker hygge sig ved bordene, når man går i byen.
 ??  ?? Den fraekke natklub langt ude på landet tiltraekke­r gaester fra naer og fjern.
Den fraekke natklub langt ude på landet tiltraekke­r gaester fra naer og fjern.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark