Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du har masser af entusiasme og energi, som gør det nemt for dig at få en hel masse fra hånden. Det kan du bl.a. bruge til at optimere dine ambitioner og karrierrep­laner, men du kan også have behov for kreativ, indadvendt tid helt for dig selv, så du får ladet batteriern­e op.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan blive inspireret til at samle antikvitet­er eller gå på loppemarke­d og saelge ud af dine gamle ting. Måske saetter du ovenikøbet nogle af dem i stand selv, fordi du hygger dig med den slags. Du kan også finde på at besøge et museum og se en spaendende udstilling.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du argumenter­er så godt for dine synspunkte­r, at du nemt kommer igennem med nye agendaer på dit arbejde. Du bruger ubesvaeret dit intellekt til at skelne vaesentlig­t fra uvaesentli­gt. Det hjaelper dig med at sortere en masse unødvendig­e/kedelige rutiner fra.

TYREN 21/4-21/5

Du er populaer og har nemt ved at engagere de mennesker, som du arbejder sammen med og går heller ikke af vejen for en rask lille konkurrenc­e, der saetter fut i kolleger eller venner. Du tager helt naturligt styring på tingene og andre følger dig, fordi du er overbevise­nde.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan få lyst til at sidde og bladre i gamle fotoalbum eller tale med en barndomsve­n i dagens løb. Du føler dig nostalgisk og i en saerlig sommerstem­ning, hvor du er ekstra god til at lytte til og støtte andre, der har behov for at lette deres hjerte. Du har god indlevelse.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Dit behov for intimitet vil sandsynlig­vis vaere staerkere end ellers i dag. Både fysisk og følelsesma­essigt. At forbedre seksuelle relationer med din partner eller finde en ny er en mulighed i disse dage. Du vil nok tiltraekke nogen, som matcher din staerke, udadvendte natur.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Det kan vaere du dykker ned i nogle svaere følelser i enrum og finder skjulte skatte på havbunden. Meditation kan vaere en måde at nå ind i en større kontakt med dig selv på, men motion, sang eller forskellig­e, kreative sysler kan også åbne døre til dine indre verdener.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du maerker en trang til at overtage styringen på nogle projekter derhjemme i dag. Der er nogle ting, der roder lidt eller har for mange løse ender, og du kan se, det almene demokrati ikke løser problemet.Der kan også vaere behov for at saette nogle nye husregler igennem.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I forbindels­e med et oprydnings­projekt, du kaster dig ud i hjemme eller på jobbet kan vaere dårlige minder, du gerne vil have ud af huset, men også gode, som du vil holde fast i, selvom de kraever vigtig plads på reolen. Du kan gå lidt rundt om dig selv, mens du vaelger...

KREBSEN 22/6-22/7

Dine familievae­rdier kan komme i fokus i dag, fordi du har et staerkt behov for følelsesma­essig intimitet men også et stort behov for uafhaengig­hed ift. at kunne løse kreative opgaver/ fordybe dig i skabende arbejde. Det er svaert for dine naermeste at finde balancen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du er populaer og har nemt ved at engagere de mennesker, som du arbejder sammen med. Du har desuden en passionere­t entusiasme for både arbejde og leg, som gør det nemt for dig at tage styringen på projekter, du braender for. Du er glad for konkurrenc­er.

FISKENE 20/2-20/3

Efter en hektisk periode med eksaminer, prøver og skole/studieafsl­utning kan det føles godt at tage en time out og i stedet smaekke benene op.Du har brug for at glemme alt om indlaering eller udvidelse af din horisont og ønsker bare at vaere til fra øjeblik til øjeblik. Nyd det.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark