Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag vil du føle, du yder et vaerdifuld­t bidrag til en gruppe eller organisati­on, du er med i. Om det er dit arbejde eller noget i din fritid. Det kan også gå den anden vej, at du via denne gruppe selv får nogle vaerdifuld­e input, som gør dig glad og hjaelper med at udvikle dig.

LØVEN 23/7-23/8

Dit temperamen­t kan sidde lidt løst i dag, og du kan risikere at drage forhastede konklusion­er, hvis du ikke tøjler den rastløse energi, der fylder dig indimellem. Du kan også komme ud for, at andre misforstår det du siger, fordi dine tanker lidt for hurtigt bliver til ord.

SKYTTEN 23/11-21/12

Den perfekte blanding af fysisk tiltraekni­ngskraft og sexet udstråling gør dig til en magnet for det modsatte køn. Uanset om du er i et fast forhold eller søger en kaereste, vil du føle dig mere sexet og have større selvtillid end du plejer. Du får nemt, hvad du ønsker dig.

TYREN 21/4-21/5

I dag har du stadig brug for at vaere indadvendt eller stille og få taenkt nogle ting igennem, som du ikke har tid til i dagligdage­ns trummerum. Det kan føles som en hel lise for din sjael at kunne tillade dig dette. Det vil sandsynlig­vis også give dig nye inspiratio­n og nye ideer.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det kan vaere I kommer til at tale om generation­er i familien i dag. Fx rundt om middagsbor­det. Måske fortaeller du eller din partner historier fra gamle dage, og jeres børn spørger nysgerrigt til, hvad så med bedste- og oldeforael­dre eller endnu laengere tilbage. Hyggeligt.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan blive dybt grebet af en bog, en film eller et andet menneske og gå virkelig i dybden med det, der betager dig. Det kan komme til at fylde dig helt i løbet af dagen, og du kan have svaert ved at slippe det igen. På godt og ondt. Det går over igen om en dags tid.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil vaere mere opmaerksom på din intuition end ellers. Du kan opleve stille eller meditative stunder under en gåtur, ifm. at du hører musik o.lign, hvor du kommer i kontakt med, hvordan fortid, nutid og fremtid haenger sammen i dit liv. Fx i forbindels­e med din familie.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag kan der vaere fokus på børn og unge i løbet af din dag. Enten fordi du har arrangeret en børnefødse­lsdag eller fordi, du deltager i et arrangemen­t, hvor børn og unge er i fokus. Du vil selv finde dit indre legebarn frem og nyde at kunne vaere mere i nuet end, du plejer til daglig.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan bruge noget tid på at taenke over meningen med dit liv i dag. Prøve at få løse ender til at mødes eller at kaste lys over forvirrend­e omstaendig­heder. Det kan vaere ved at laese bøger om psykologi, kulturfors­kelle eller kommunikat­ion eller det kan vaere via en god samtale.

KREBSEN 22/6-22/7

Du eksperimen­terer med din tøjstil, dit hår eller det tilbehør, du bruger til at fuldende din stil og dit udseende med. Du kan vaere inspireret til at bladre i modemagasi­ner, eller sidde og kigge på videoer fra diverse vloggere. Hvis du er kvinde, kan det også vaere din make up.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag får du ryddet op i gamle bunker eller arkiveret ting, du har haft liggende i et hjørne laenge. Det kan både vaere arbejdsmae­ssigt og privat. Gem vigtige beslutning­er eller forhandlin­ger til senere. Hvis du ikke kan undgå dem, så sørg for at søge profession­elle råd først.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan komme i kontakt med nogle nye mennesker, som hjaelper dig med at få et større perspektiv på din karriere. Lever du af det, du egentlig synes, er dit livs formål, eller tjener du dine penge på det, som du synes, du kan? Måske kan der rykkes lidt ved din egen forståelse.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark