Ekstra Bladet

Sådan har han spist

-

– Under mit store vaegttab med min coach, lå jeg – når jeg kigger tilbage – i et rigtig stort kalorieund­erskud, og det gjorde jo også, at jeg i starten så hurtige resultater. Men når du så vender tilbage til en hverdag, hvor der er lidt flere kalorier, er det svaerere at fortsaette vaegttabet.

– Nu har jeg jo laert en masse ting i forbindels­e med, at jeg selv laeser til kostvejled­er, og hvis jeg skal have noget, hvor jeg kan bibeholde det, kraever det også, at jeg finder en balance.

– Jeg har siden fundet en anden coach, hvor vi afbalancer­er de der ting meget bedre, synes jeg. Det er også en god sparringsp­artner for mig, og jeg synes, pengene er godt givet ud.

Ingen dårlig samvittigh­ed

– Jeg er blevet meget opmaerksom på de her ting, og når jeg kigger på mange, og hvordan de spiser, så handler det måske ikke så meget om, at man skal skaere alt det usunde vaek, men om at man skal skaere ned på maengden af det, man spiser.

– Mit motto er blevet, at en kalorie ind også skal matche det, jeg forbraende­r. Så jeg kan godt sende mig selv ud på en kort løbetur eller gå ned og traene en ekstra gang, hvis jeg ved, at nu har jeg fået noget godt at spise. Men det har jeg det også godt med. Det skal ikke vaere sådan noget, hvor jeg tvinger mig selv eller har dårlig samvittigh­ed over det.

– Hvad spiste du? Fik du lagt en decideret kostplan?

– Ja, lige praecis. Den første coach, jeg havde, lavede en meget striks spiseplan for mig, hvor det primaert handlede om riskiks og rigtig meget kylling. Og så var det afbalancer­et i forhold til, hvor meget fedt, kulhydrat og protein, jeg skulle have.

– Det kraever, at man tilvaenner sig det. Det kunne også vaere riskiks med makrel for eksempel, det kan de fleste spise. Eller en pizza lavet på en tortillabu­nd, og så sparer du på alle de ting, du putter ovenpå. Det var simple og lette ting at lave, og hvis man laver noget, der er let at gå til, jamen, så er det også nemmere at spise.

– Men det er også svaert at lave det til en livsstil, hvor man skal spise det hver eneste dag, og der har jeg med min nuvaerende coach sat fokus på, at der skal vaere plads til at spise noget, man godt kan lide at spise. Så man kan lave en burger, men det kan vaere en sund burger.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark