Ekstra Bladet

FIND DE PERFEKTE BRIKKER TIL TREKANTEN

Puslespill­et har haft svaert ved at lykkes for os på grund af det aspekt, at der er vaesentlig­t flere brikker at bakse med, når der er fire personer i to parforhold

-

Når man som par søger seksuelle oplevelser sammen ved at inddrage andre personer i dobbeltsen­gen, er der naturligvi­s flere ting, der kan vaere udfordrend­e. Det er selvfølgel­ig meget subjektivt, men jeg vil nu alligevel dele én af de ting, vi som par har oplevet som vaerende svaert.

For os har det faktisk aldrig vaeret svaert at finde legekammer­ater til trekanter – uanset om vi har haft lyst til at lege med en ekstra kvinde eller mand. Heller ikke, selvom vi – kraesent – kun involverer os med flotte mennesker med en personligh­ed, der taender os, og selvom vi faktisk hellere dyrker hed ’tosomhed’,

For os har det faktisk aldrig vaeret svaert at finde legekammer­ater til trekanter

når vi er i swingerklu­b, fremfor at lege med nogen, der kun kan haeve temperatur­en i vores ’undervogn’ til halvlunken.

Dér, hvor vi møder den største udfordring, er blandt par. ❘kke, at der ikke er enormt mange flotte og skønne par derude på ’hylderne’ – for det er der bestemt. Dér, hvor puslespill­et har haft svaert ved at lykkes for os, er netop det aspekt, at der er vaesentlig­t flere brikker at bakse med, når der er fire personer i to parforhold, der med hver deres seksualite­t, mentalitet og taending skal passe sammen og gå op i en højere enhed.

Groft sagt er det ofte kun den ene brik fra parret, der passer sammen med ens eget puslespil, hvorfor der derfor enten sidder én tilbage og føler sig lidt tilsidesat, eller også som kompromis vil vaere en del af legen, således at der er mindst én af de fire, som ’tager én for holdet’, og netop det har afholdt os fra at gå helhjertet ind i ’parjagten’.

Groft sagt er det ofte kun den ene brik fra parret, der passer sammen med ens eget puslespil

Det er mig derfor et mysterium af den anden verden, at det faktisk □R lykkedes for os at finde nogle, der i deres unikke kombinatio­n af personligh­eder, udseende og seksualite­t ikke blot har taendt en ild i vores kønsdele, men også har ramt os i vores humor, hjerter og hjerner.

Par, som vi vitterligt har ønske om naermest at tilbringe ubegraense­t tid sammen med. Par, som vi ønsker at dele hinanden ubetinget med. Par, hvor ’brikkerne’ passer perfekt ind i vores eget ’puslespil’ og giver et endnu smukkere resultat, end det allerede var – uden at der er ’brikker’, der må udelades eller tvinges til at passe ind.

Det kan altså betale sig at have tålmodighe­d, når ’puslespill­et’ driller – det skal nok lykkes uden at gå på kompromis.

 ?? FOTO: PHOTO4YOU ?? Det er lykkedes Stina Maria og hendes uartige mand at finde det perfekte match med et vidunderli­gt par.
FOTO: PHOTO4YOU Det er lykkedes Stina Maria og hendes uartige mand at finde det perfekte match med et vidunderli­gt par.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark