Ekstra Bladet

SPRAELSK OG MORSOM

- FOTO: ANDREAS MERRALD

Socialdemo­kratiets pressetjen­este har hyret stjernejou­rnalisten Reimer Bo til at lave et let sommerinte­rview med finansmini­ster Nicolai Wammen.

Det skal vise, at Wammen skam er morsom og spraelsk og ikke bare det knastørre talmennesk­e, seerne oplever på skaermen.

Slyngelstu­en har fået lov til at bringe et uddrag.

– Tager du snart på sommerferi­e?

– Ja.

– Hvor skal du hen?

– Jeg skal mest vaere på mit kontor for at forberede efterårets lovprogram. Det er morsomt at se på alle disse tal. Og afslappend­e.

– Skal du ikke ud at rejse?

– Måske tager jeg og familien ned for at besøge min tante et par dage. Hun bor i Maribo og er vaeldig underholde­nde. Hun kan hele kongeraekk­en udenad. – Fortael om din bedste sommerferi­e.

– Den juli måned, hvor jeg som dreng gravede kartofler op fra morgen til aften hos min onkel og tante, står for mig i et saerligt skaer. – Slår du dig aldrig løs? – Hvad mener du med det? – Kan jeg ikke få dig til at fyre en vittighed af? – Jo. Kender du den om politikere­n, der er på valgturné og skal ringe hjem til sin mor? – Nej. – Åh nej, nu kan jeg pludselig ikke huske den. – Har du en yndlingsbo­g? – Jeg vil nok pege på Statistisk Årbog. – Hvad får dig til at grine højt? – Jakob □llemann. Han er forrygende, når han kvajer sig. Og det sker heldigvis tit. – Har du et liv uden for politik? – Det behøver jeg vist ikke fortaelle dig. Jeg kan ikke lide, når folk snager. – Undskyld – og god sommer. – ❘ lige måde. Og husk nu, at jeg skal have interviewe­t til gennemsyn, inden det offentligg­øres.

Et Reimer Bo-interview.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Nicolai Wammen elsker tal.
FOTO: JENS DRESLING Nicolai Wammen elsker tal.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark