Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at 2,2 millioner danskere er faerdigvac­cineret, yderligere 1,4 millioner har fået første stik, mens to millioner ingen stik har fået. Regionerne melder om flere hundrede tusind ledige vaccinetid­er, saerligt til første stik. Myndighede­rne spekulerer i ferie, godt vejr og rejser som årsager uden at naevne det unaevnelig­e: At mange af de fortsat uvaccinere­de aktivt fravaelger vaccinen. ’Saerligt til første stik’ peger jo netop i den retning.

Michael Thestrup Brønshøj

at markedskra­efterne automatisk ville drive den grønne omstilling, hvis det kunne betale sig. De enorme politiske (tvangsmaes­sige) initiative­r vidner derfor om, at grøn omstilling medfører store omkostning­er. Michael Sørensen København Ø

at spørgsmåle­t er, om Joy Mogensen er en dårlig kirkeog kulturmini­ster? Svaret må vel blive ja, da hun igen søger en saerlig rådgiver. Spindoktor i forklaedni­ng? Hver minister må have én saerlig rådgiver, og disse embedsmaen­d skal vaere politisk neutrale! Socialdemo­kratiet blaeser højt og flot på den regel, de blander embedsvaer­ket og partiet, så de får mere magt.

Eva Terndrup Lindelse, Langeland

at jeg ved ikke hvorfor, men når jeg ser billeder af Naser Khader, kommer jeg altid til at taenke på H.C. Andersens eventyr ’Kejserens nye klaeder’.

Ole Thomasen Ebeltoft

at hvad er det, der sker for dem, der har penge nok? Tre milliardae­rer, Branson, ejer af Virgin, Jeff Bezos, ejer af Amazon, og Musk, ejer af Tesla, har startet et race om, hvem der først kan sende mennesker ud i rummet og ned igen. Rumturene vil så blive tilgaengel­ige mod en eksorbitan­t pris. Man kan kun håbe, at dette afsindige spild af ressourcer bliver stoppet.

Visti Vester

Solrød Strand

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark