Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du vil føle dig mere afslappet i andres selskaab og i grupper og have nemt ved at vaere underholde­nde, forestå undervisni­ngsopgaver eller lede gruppeproj­ekter. Det er et godt tidspunkt til at vaere social, fordi du er ekstra populaer og har en staerk karisma.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil føle dig emotionel, omsorgsful­d og kaerlig og har en tendens til at tiltraekke positive energier (kaerlighed og skønhed)i dag. Det kan vaere i forhold til din partner, dine børn eller på dit arbejde. Du vil også have lyst til at vaere social og fx invitere venner til middag.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har nemt ved at komme i kontakt med børn, fordi du udsender mange positive energier. Du er ikke så vild med at skulle lave rutineopga­ver og vil prøve at finde små åndehuller, hvor du kan slapp af med noget kreativt/noget hyggeligt eller vaere spontan .. go with the flow...

TYREN 21/4-21/5

Du kan have mest lyst til at arbejde alene i dag, for du er aerligt talt ikke spor social. Du kan også føle dig lidt nede eller have det som om, du har en mørk sky haengende over hovedet, du ikke rigtigt kan saette ord på. Prøv om du kan fokusere på noget, du kan li, så går det.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil vaere meget inspireret til at bruge din kreativite­t i dagens løb. Du har et saerligt blik for livets skønhed og vil nyde både naturen og smukke syn i dine omgivelser. Fx vil du vaere sød til at give kompliment­er til andre for deres påklaednin­g, hår eller gode gerninger.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Arbejder du hjemmefra idag? Du kan opleve øjeblikke af kedsomhed, ensomhed eller følelsesma­essig isolation, så hvis du kan, så gør det endelig og nyd freden. Nogle dage kan føler du dig lidt mere nede end andre. I morgen lysner det, og du smiler til verden og den til dig.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan komme ud for en skuffelse ift. en kvindelig ven, kollega eller et familiemed­lem i dag. Det kan gøre dig lidt nedtrykt eller aergerlig, men håndterer du det med åbenhed og ansvarligh­ed, kan I tale ud om det og få solen til at skinne mellem jer igen. Det betaler sig.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan vaere heldig at andre giver dig sociale gaver i dag.Der vil nemlig helt overvejend­e komme kaerlige energier ind i dit liv i dag eller smukke oplevelser. Du vil vaerdsaett­e dette, da du er mere sensitiv overfor positive vibratione­r fra andre. Du er også selv meget givende.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har nemt ved at få venner og kan endda starte et nyt kaerlighed­sforhold, fordi du har en tendens til at tiltraekke mere positive energier (kaerlighed og skønhed).Det er også godt tidspunkt til at slappe af sammen med dine kaere eller hygge dig med kreative sysler.

KREBSEN 22/6-22/7

Du vil bruge noget af denne fridag til at slappe af i dit eget selskab og nyde, at freden saenker sig over dig. Du kan veksle mellem at nyde dit enrum og at hygge dig med at vaere social, hyggelig og underholde­nde, når andre søger dit selskab. Du udstråler kaerlig energi.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan vaere i humør til at indrette dit hjem eller forskønne dine omgivelser ved at plante blomster i haven. Eller lave om på børnenes vaerelser, sovevaerel­se, stue eller køkken. For nu er du traet af alt det gamle. Du vil også nyde at underholde andre, lave mad og lignende.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan vaere heldig at andre giver dig gaver i dag. Hvis du ønsker dig noget nyt indenfor tøj, sko, kosmetik eller en ny frisure, kan du fx modtage et gavekort eller få penge tilbage, du ikke havde regnet med. Dagen er i øvrigt perfekt til underholdn­ing, morskab og selskab.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark