Ekstra Bladet

ERIKSEN VENDERHJEM

Christian Eriksen kommer til Inter i naeste uge, skriver italiensk medie, og hans traener regner med ham

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN mke@eb.dk

Mandag er der gået en måned, siden Christian Eriksen faldt om med hjertestop i EM-premieren mod Finland.

Den 29-årige midtbanesp­iller blev hurtigt genoplivet og har siden fået indoperere­t en pacemaker og efterfølge­nde brugt tid med familien.

Nu melder italienske Tuttosport, at Eriksen skal til at returnere til Milano.

Ny traener

– Eriksen vil tage til Milano naeste uge for at møde sine holdkammer­ater og den nye Inter-traener Simone Inzaghi samt for at gennemgå yderligere medicinske tests, lyder det hos

Football Italia.

Flere italienske medier skriver, at Eriksen i den kommende uge vender hjem til Milano, hvor han møder holdkammer­aterne og skal testes.

Også Calciomerc­ato fortaeller søndag, at Eriksen vender hjem i løbet af ugen og skal gennemgå tests, der definerer hans fodboldfre­mtid.

Lørdag viste scener i Milano, hvordan en stor gruppe Inter-fans sang højt på Christian Eriksen uden for klubbens traeningsa­nlaeg.

Åbne arme

Klubbens nye traener, Simone Inzaghi, har allerede talt varmt om danskeren.

– Jeg talte med Eriksen før EM – ikke efter. Jeg regner med ham. Inter har gjort det godt ved at skrive under med Calhanoglu, der er en vigtig spiller.

– Eriksen får tid til at komme tilbage, og vi venter på ham med åbne arme, har Inzaghi sagt.

Om Eriksen kan fortsaette karrieren – og om det kan ske i Italien, er endnu uvist – men umiddelbar­t er det forbudt at dyrke kontaktspo­rt i Italien med Eriksens hjerteforh­old.

Eriksen får tid til at komme tilbage, og vi venter på ham med åbne arme

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Hvad nu?
Christian Eriksen i kampen mod Finland hvor han fik hjertestop. Nu er spørgsmåle­t, om han igen kan spille fodbold for sin klub Inter.
FOTO: LARS POULSEN Hvad nu? Christian Eriksen i kampen mod Finland hvor han fik hjertestop. Nu er spørgsmåle­t, om han igen kan spille fodbold for sin klub Inter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark