Ekstra Bladet

Penisforla­engere hitter

LIDT MERE I BUKSERNE, TAK: Nordens største sexshop har fordoblet salget af penisforla­engere på to år

- TORBEN RASK trl@eb.dk

Ifølge den danske producent af penisforla­engere, Jes Extender, har flere end 10.000 danske maend i løbet at de to seneste årtier købt et eksemplar af produktet, som ifølge producente­n selv forlaenger penis med i gennemsnit 2,8 centimeter. Men for at det skal lykkes, skal forlaenger­en anvendes korrekt, hvilket vil sige, at den skal vaere påført i cirka 1000 timer over en periode på fire til seks måneder, oplyser Jes Extender.

Forstørrel­sen sker ved hjaelp af en ’traek-teknologi’, der over en laengere periode traekker mandens penis laengere, oplyser producente­n.

Mange maend drømmer således om lidt ekstra laengde mellem benene. Flere nøjes dog ikke kun med at drømme om det, og de 10.000, der har gjort noget ved det, har i alt fået 280 meter ekstra laengde mellem benene. Det svarer til otte gange højden af Rundetårn.

Hos Sinful, der er Danmarks og Nordeuropa­s største online-sexshop, er salget af penisforla­engere fordoblet på bare to år.

– Hver eneste måned får vi henvendels­er fra danske maend, der overvejer at få mere laengde, og her råder vi folk til at vaebne sig med tålmodighe­d og guider dem samtidig til at vaelge den forlaenger, der passer til deres behov, siger Rune Kjelsmark, pressemeda­rbejder hos Sinful.

14,8 cm

I Danmark er gennemsnit­slaengden på en penis 14,8 centimeter, og ifølge direktøren hos Jes Extender, er der en helt speciel årsag til, at virksomhed­en for 25 år siden begyndte at producere penisforla­engere, som maend verden over kan benytte derhjemme.

– En penisforla­engende operation kan medføre både arvaev, og at penis faktisk traekker sig sammen. Derfor har vi udviklet produktern­e Extender og Male Edge, der begge holder penis udstrakt, og dermed undgås bivirkning­erne, siger Jes Bech Müller, direktør hos Jes Extender, i en pressemedd­elelse.

Han fortsaette­r:

– Vores produkter var oprindelig tiltaenkt folk, der havde fået en penisforla­engende operation. De efterfølge­nde test viste imidlertid, at produktern­e faktisk virker bedre på ikke-opererede maend. Derfor satte vi speed på udviklinge­n, og produktern­e benyttes i dag også af laeger og hospitaler over hele verden, blandt andet for at undgå dannelse af arvaev efter penisforla­engende operatione­r.

Priserne på en penisforla­enger ligger på mellem 500 og 2000 kroner.

Hver eneste måned får vi henvendels­er fra danske maend

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Ejerne det Aarhus-baserede firma Sinful, Tonny Andersen og Mathilde Mackowski, fortaeller, at salget af penisforla­engere er fordoblet.
FOTO: ERNST VAN NORDE Ejerne det Aarhus-baserede firma Sinful, Tonny Andersen og Mathilde Mackowski, fortaeller, at salget af penisforla­engere er fordoblet.
 ?? FOTO: KASPER HEDEN ANDERSEN ?? Et eksemplar af en penisforla­enger som denne koster 1285 kroner. Umiddelbar­t ser det ud til at vaere en besvaerlig tingest at gå rundt med, når man har tøj på.
FOTO: KASPER HEDEN ANDERSEN Et eksemplar af en penisforla­enger som denne koster 1285 kroner. Umiddelbar­t ser det ud til at vaere en besvaerlig tingest at gå rundt med, når man har tøj på.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark