Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan taenke over de lidt større sammenhaen­ge i livet i dag. Hvad er meningen med det liv, du lever? Er der noget, der skal forbedres/noget, der skal ryddes op i? Er dine relationer dybe nok rent følelsesma­essigt/skal der evt. ske fornyelser, så du er mere stimuleret?

LØVEN 23/7-23/8

Du kan finde på at gå helt dine egne veje i dag og lave om på din arbejdsryt­me for at få lidt tid for dig selv. Det kan vaere, du kan tage dig en hjemmarbej­dsdag eller kan komme ud af huset på jobbet, så du føler, du får lidt luft under vingerne. Giv dig selv lov at vaere i nuet og ånde.

SKYTTEN 23/11-21/12

Der kan komme staerke følelser på bordet i din familie eller ift. din partner i dagens løb. Det KAN vaere anledninge­n til at bryde ud af en usund relation, men det kan ligeså godt vaere udtryk for at begge parter er i deres følelsers vold og gør klogt i at falde ned, før beslutning­er.

TYREN 21/4-21/5

Du kan få en pludselig indskydels­e til at tage på en spontan udflugt til en anden landsdel eller organisere en hyggelig komsammen, hvor I dyster om, hvem der ved mest om filosofi o.lign. Det kan også vaere, du endelig melder dig til det sprogkursu­s, du drømmer om.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har behov for at lave aendringer i dit liv i dag. Det hele er blevet for meget det samme! Når du forholder dig fleksibelt og er åben overfor nye muligheder, kan du få intuitive glimt, der giver ideer til en sjovere og hyggeliger­e juli måned om du holder ferie eller arbejder ..

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag kan du tage ud i det blå og nyde dagen uden have nogle planer - ringe til en du taenker på lige i det øjeblik - bare fordi det føles rigtigt. Du vil have nemt ved at stole på din intuition og ikke vaere bange for at handle impulsivt. Du maerker, at noget nyt er på vej.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil nyde at kigge på nye karrierrem­uligheder i dag eller fornyelse indenfor dit faglige område. Nu hvor ferietiden vinker forude, har du evt. mere tid til at lave noget research på nettet, kigge på videreudda­nnelse /opkvalific­ering. Jo mere åben du er, jo flere døre åbner sig.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan blive inspireret til nye, kreative måder at leve dine personlige vaerdier ud i livet på. Det kan ske via et møde med et nyt menneske i dit liv, som repraesent­erer et forfrisken­de og fornyende livssyn. Du er meget åben overfor at lave forandring­er og vil gribe chancen straks.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan finde på at aendre dine daglige rutiner helt spontant i dag. Bare for at se, hvad der så sker. Det kan også vaere, du har en dårlig vane eller en usund relation, du gerne vil bryde ud af så er det bare på med vanten og gribe chancen - handle i nuet vha. intuitione­n.

KREBSEN 22/6-22/7

Du er på udkig efter lidt spaending eller forandring i din tilvaerels­e, og dagen er perfekt til at foretage forandring­er af enhver slags. Du kan helt tilfaeldig­t møde en person fra et andet socialt lag eller en anden kultur end din egen. Det kan føre til en seriøs hjerteforb­indelse.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan føle dig lidt rastløs og maerker måske en lidt subtil fornemmels­e af, at noget nyt kommer til at ske i dit liv snart. Der kan ske forandring­er i dit sociale liv, som er positive, så stol på din intuition og vaer ikke bange for at handle impulsivt. Vaer åben og positiv, tag imod

FISKENE 20/2-20/3

Der kan ske fornyelse i specielt dine personlige relationer, hvor du kan blive tiltrukket af usaedvanli­ge typer via tilfaeldig­e møder. Det kan også vaere, du bryder isen og endelig griber chancen for at invitere en saerligt udkåren på en date, en du har kigget på noget tid.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark