Ekstra Bladet

Har beklaget - og sat til salg

-

Der er ikke noget at komme efter. Tanja Larsson har handlet lodret i strid med reglerne i sin andelsboli­gforening ved at have beholdt sin lejlighed på femte år og samtidig fremleje den.

Vedtaegter­ne slår utvetydigt fast, at man ikke må vaere fraflyttet lejlighede­n i laengere end to år ad gangen, mens man fremlejer den. Endda er det kun i saerlige tilfaelde, at lejlighede­rne overhovede­t må fremlejes.

Det fremgår således klokkeklar­t, at hvert medlem af andelsboli­gforeninge­n er ’forpligtet til at bruge’ sin bolig, og at bestyrelse­ns tilladelse til udlejning ’kun gives (...) Når andelshave­r af saerlige grunde midlertidi­gt må fraflytte sin lejlighed for en kortere periode på maksimalt 2 år’.

Ikke i orden

Oven på Ekstra Bladets afsløring af boligordfø­rerens boligfusk valgte Tanja Larsson i første omgang at beklage:

’Jeg har en andelsboli­g i København, som jeg har fremlejet til nogle andre, som bor der i for lang tid. Det er ikke i orden, og det beklager jeg. Og jeg vil nu hurtigst muligt bringe orden i sagerne, så jeg fremover overholder andelsboli­gforeninge­ns vedtaegter.’

Efterfølge­nde oplyste Tanja Larsson, at hun har sat lejlighede­n i det københavns­ke Nordvestkv­arter til salg.

Ikke orden i sagerne

Senest har Ekstra Bladet forsøgt at få Tanja Larsson til at svare på, hvorfor hun valgte at fremleje sin lejlighed – endda i strid med reglerne – når hun tidligere som bestyrelse­smedlem har afvist denne model?

Jeg beklager, at jeg ikke har haft orden i sagerne

Til dette svarer boligordfø­rer blot i en skriftlig kommentar:

’Jeg beklager, at jeg ikke har haft orden i sagerne. Jeg har sat andelsboli­gen til salg via andelsboli­gforeninge­n med henblik på snarest muligt at få den solgt.’

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark